mandag den 24. april 2017

Akevitt test

Akevittilbudet i Norge er stadig økende. I Apéritifs akevittguide har du i alt akevitter å velge mellom. Men det er ikke alltid like lett å vite hvilken akevitt du skal velge.


For det er ikke gitt at det er den aller beste som passer best til akkurat det du . Tilbudet av akevitt har aldri vært større.

Stadig nye produkter kommer til og vi tester akevitter jevnlig. Her er vår vurdering tilsammen akevitter . De beste akevittene til jul! Vi har testet de mest solgte akevittene på Vinmonopolet, og her er listen over dem du trygt kan bruke . Har du tenkt å kjøpe bare én akevitt til jul? Dersom man bruker eldre fat gir det ikke fra seg farge.


Derfor kan en blank akevitt godt være fatlagret.

I denne testen er brun og blank akevitt. Da har vi endelig kommet til testen av akevitt ! Strålende whisky, akevitt og gammel armagnac er blant nyhetene i sprithyllen på Polet. En moden 30-åring og en juleduftende akevitt med fint fatpreg, går helt til topps i VGs test blant akevittene du bør velge til pinnekjøtt, ribbe, lutefisk, rakfisk eller . Torsdag tester TV 2-programmet ulike akevitt. Hvilken akevitt passer best til julematen? Disse akevittene får terningkast seks.


Lurer du på hvilken juleakevitt du skal velge i år? VGs ekspertpanel har smakt på akevitter før advent. Flere av toppscorerne kan nytes både til julemat og . Universitas har testet femti-seks sorter juleøl og seks slag akevitt.


Tidligere i dag kunne Sidemelde at det var Gammel Reserve som stakk av med en soleklar seier i Matkontrollens store test av aquavit - mens . Glem den, den er helt idiotisk. Dette er akevitten du skal ha til jul, råvarepreget, godt destillat, og ikke fatpreget og sukkersøtet, som . Det Norske Brenneri er ekstra vellagret.

Det er klart for RHAs akevitt - test. Først på sherryfat og deretter på portvinsfat. Dette gir juleakevitten en fyldig og kompleks smak. Bergstaden Juleaquavit ble av nettstedet Klikk.


Gilde Juleaquavit blir i testen betegnet som en allrounder. Vi testet et utvalg av årets akevitter på vårt unge . Vi er på Thorbjørn- rud Hotell, det er 1. Vinneren av Tromsøs akevitt - test ble tradisjonsrike Gammel Opland. TEST : Den beste akevitten til under 3kroner. Herzlich willkommen im Aquavit Deutschland Test.


Der Sylter Gosch Aquavit empfiehlt sich als Abschluss einer leichten, zeitgemäßen Küche . Beim Aquavit Drinks Test haben wir auf die erheblichsten Fakten geachtet, um ein schnelles Testergebnis abgeben zu können.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg