mandag den 10. april 2017

Årligt eftersyn af jordvarmeanlæg

Med ændringerne vil kravet om årligt eftersyn af jordvarmeanlæg bortfalde, så det kun er nødvendigt med et eftersyn efter første års drift. Eftersyn skal udføres af sagkyndige i jordvarmeanlæg. Jordvarme : Årligt eftersyn.


Skemaet udfyldes ved årlige eftersyn af horisontale jordvarmeanlæg (jordslanger ). Denne indberetning anvendes ved det årlige eftersyn af jordvarmeanlægs jordslanger.

Der er store fordele ved at få lavet eftersyn af jordvarmeanlæg. Vi udfører eftersyn på dit jordvarmeanlæg. Lovpligtige årligt serviceeftersyn.


Varmepumper der har en kølemidelsdfyldning på over kg. Anlæg med over kg kølemediewfyldning . Tegner du et serviceabonnement hos Vølund Varmeteknik, er dit kontrolkort fra det årlige eftersyn i begge tilfælde din dokumentation for, at disse krav er fulgt. De præcise omkostninger forbundet med et service eftersyn , kan være svært at sige uden at .

Ved eftersyn skal der udfyldes et skema som . Det betaler sig at få et lovpligtigt eftersyn en gang årligt. Varmemadsen tilbyder service og reparationer og naturligvis det årlige eftersyn på dit jordvarmeanlæg. Et årligt eftersyn af din varmepumpe er lovpligtigt. En Gastech Total Tryghed serviceaftale omfatter også et årligt lovpligtigt serviceeftersyn af varmepumpen. Sønderborg og Aabenraa Kommune.


Det indebærer blandt andet: Kontrol af . Men efter varmepumpen er monteret og installeret, glemmer mange det årlige service- eftersyn. Og det kan koste dyrt, fortæller Dan Bligaard . Miljøstyrelsens bestemmelser udføres af fabrikantens eller importørens. En varmepumpe er som alt andet teknik afhængig af regelmæssig eftersyn , for at yde optimalt, det er jo.


Vi tilbyder udførsel af det årlige lovpligtige eftersyn på jodvarmeanlæg uandset . Intervallet afhænger af køleanlæggenes størrelse, men langt de fleste anlæg har en størrelse som kræver ét årligt eftersyn. Vores brancheforening AKB har . Men varmepumpens teknik er bl.

Dette er både for at sikre din egen sikkerhe . Er du ejer af et jordvarmeanlæg , skal du have dit anlæg efterset og. Så er jordvarme måske den rigtige løsning for dig. Hos VVS Experten tilbyder vi etablering af jordvarme.


Vi klarer det årlige , lovpligtige varmepumpeeftersyn. Serviceeftersyn skal foretages af certificeret . Skema for årligt eftersyn af jordvarmeanlæg med horisontale varmeslanger efter bekendtgørelse nr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg