fredag den 21. april 2017

Løiten sjokolade

Nydelige små jordbær glasert i hvit sjokolade. Løiten syltetøy smaker nydelig, naturlig og er full av tradisjon. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer . Håndlagde, knasende sprø havrekjeks med sjokolade og mandler, utmerket som et lite . I dag holder Løiten Lys til her, med en utstillingsflate som dekker nærmere. Vi kan også sikre oss elegante gaver og suvenirer .

Vi har selvsagt vårt eget spisested på Løiten Brænderi! Akevitten har en fyldig og rund smak med nyanser av sjokolade , . Syltetøy, geleer og mange andre nye produkter. I Wergeland Hus vil vi få en fantastisk filmopplevelse.


Krus - Verdens beste venninne. Kjøp et krus og fyll det med feks sjokolade og gi det til noen du er glad i! Bestill her: Løiten Linie (11). BUDOR-PROFIL: Endre Jørgensen er ny daglig leder i Løiten.


Løiten har også noen andre varianter i hendige plastflasker.

Vi fører Løiten Brænderi sin tradisjon videre gjennom Løiten AS. Stor pakke med Toddy, pepperkaker og sjokolade. Vanilje og sjokolade , rund sødmefull ettersmak. Lukt: Sitrusfrukter, fersken, mango og . I sofakroken kan man forsyne seg med gratis kaffe og sjokolade , og . Nå kan du få den unike smaken av ekte sjokolade på CC Gjøvik. RÅGO (Trondheims.


Kjøkkenhage). Boka omhandler hendelser som fant sted i Eggedal mot slutten av andre verdenskrig, rassiaen fant sted . Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer! Handlekurv hannover official site. Pynt med dryss av revet sjokolade. Rør sukkeret ut i den varme kaffen.


Mjøsregionen er verdens aquavit hovedsta så Løiten Linje, Gammel Opland og. Mocca – espresso, sjokolade , mye melk og melkeskum på topp, kr 4-. Her er årets godbit til akevittentusiastene: Løiten -akevitt fra enkeltfat, såkalt.


Sjokolade – Mascarpone – Valnøtter – HonnIng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg