mandag den 17. april 2017

Olkweb sør trøndelag

OLKWEB er laget for å tilpasse seg alle skjermstørrelser. Uansett hvilken type enhet, datamaskin, nettbrett man benytter, vil OLKWEB gi deg den samme gode . Målet vårt er å gi de unge som søker til våre bransjer de beste muligheter for en god opplæring, slik at de blir dyktige fagarbeidere og . Er sirkelen til høyre for målet markert gult, er målet gjennomført. Det må fortsatt skiftes bremseklosser og eksosanlegg der det er brukt mekaniske løsninger og hvor vi kan visualisere for å lære hvordan de virker, men innen . Andre nyheter om ny rammeplan i barnehagen,.

Mulighet for å opprette en bedriftsperiode _før _læretidstart Det er nå mulig å opprette en lærling med. Fylkessammenslåing - Trøndelag. Kurset holdes for veileder, faglig leder og lærlinger, og vil bestå av en . Vellykket instruktørkurs for godkjente lærebedrifter. Det vil bli satt opp nytt kurs senere. Flott artikkel i Adresseavisen om bilbransjens satsing.


Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning. OLK-web , både i Oppland og Troms. TrondheiSINTEF Teknologiledelse IFIM.

Vi arrangerer OLKWEB -workshop gjennom hele året. OLKWEB -tips Nå er de aller fleste i full gang med å benytte den nye,. Slik bruker du telefon din eller nettbrett for å utføre din dokumentasjon i OLKWEB.


Fellessekretariatet for opplæringskontor og -ringer i bilfag. Opplæringskontoret har som formål å tilrettelegge for god opplæring innen. Alle bedrifter i Sør Trøndelag som driver lovlig virksomhet i tømrerfaget kan være.


Finnmark, Troms, Nordland og Trøndelag. Oversikt over ledige læreplasser finner du i menyen til venstre. Denne oversikten endres forløpende.


Her har vi samlet noen av dem, for å fortelle om bredden i de internasjonale operasjonene våre veteraner har deltatt og deltar i. Utvalget legger nå fram rapporten “Maritim utdanning for sjø-. Lærlingundersøkelsen som verktøy for informasjonsinnhenting og kvalitetsutvikling. OLKWEB til dette, og slike eksempler bør inkluderes.


Sør - Trøndelag har lavest svarprosent med 4 mens Aust Agder har. Trenger jeg ferdighetssertifikat grunnleggende sikkerhetskurs for å få. Hva må jeg dokumentere for å få utstedt ferdighetssertifikat matros? Hvordan opprette halvårsvurdering i OLKweb for Instruktør.


SAMT Hedmark- og Sør Trøndelaglag fylke.

Ble etablert for å hjelpe bedriftene i regionen med oppfølging og rekruttering av . Hvilken nytte har lærlinger av å bruke OLKWEB i arbeidet sitt i lærebedriften? Samarbeid med lokale bedrifter er av stor betydning, blant annet for skaffe praksisplasser til elevene i yrkesfaglig fordypning og forberede elevene p . Nord- Trøndelag , gir dette åpenbart svært gode forutsetninger for faglig. OLKWEB skjer i nært samarbeid mellom opplæringskontor og bedrifter, med.


NM-vinnarane være klare for EM i Gøteborg i desember.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg