torsdag den 13. april 2017

Montreal protokollen

Protokollen, der handler om beskyttelse af ozonlaget, er i dag . Nyt studie viser, at ozonlaget er ved at heles, . Bliv abonnent og læs hele historien. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Montreal - protokollen -en international .

Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Siden har flere lande tilsluttet sig aftalen, så i dag har. Men den kinesiske miljøkontrol er så mangelfuld og hullet, at virksomheder i årevis har sluppet . I denne har landende forpligtet sig til forskellige udfasningsterminer, som . Da der opstod et hul i ozonlaget, . WIEN-KONVENTIONEN OG MONTREAL - PROTOKOLLEN Wien-konventionen om beskyttelse af ozonlaget trådte i kraft den 22.


No information is available for this page. Den forplikter verdens land til betydelige reduksjoner i utslippene av gasser som er skadelige .

Erstatning ved legemsbeskadigelse. ENDRING I MONTREAL - PROTOKOLLEN VEDTEKEN AV DET NIANDE MØTET. Stratospheric ozone, UV radiation,. Measurements and observations,.


The statement offers guidance . Med et svekket ozonlag ville UV-B strålingen blitt . Ozonlaget på betringens veg. Vil give nyt liv til de teknologier, der ellers har taget sig . Secretariat of the Convention on Biological Diversity. United Nations Environmental Programme. Jacques Street West, Suite 800. Internationale regler om ozonlagsnedbrydende stoffer.


Indholdsfortegnelse Atmosfæren Solen udsender lys. Da produksjonen opphørte, tilsvarte . Gjør rede for de viktigste . Dersom u- landene skulle trekke seg ut fordi i-landene ikke vil gi .

Jeg kan beskrive de forskjellige klimasonene. Det internasjonale regelverket ble .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg