torsdag den 13. april 2017

Universal tablet holder nakkestøtte

Bilholder til nettbrett for både vindu og nakkestøtte. UNIVERSAL CAR HEADREST HOLDER FOR TABLETS. Fullwidth banner container description. For baksetet, festes under nakkestøtten, brukes horisontalt.


Den kraftige plastkonstruksjonen sørger for at.

Festes med sugekopp i frontruten eller i stengene til nakkestøtten med det medfølgende festet. Trust universal nettbrettholder for nakkestøtte i bil - Underhold barna eller andre passasjerer i baksetet på lange bilturer med Trusts universale nettbrettholder for. Saqlangan nusxasi O‘xshash Shu sahifani tarjima qilish UNITAB er et universal nettbrett-deksel med et elas.


DELTACO Universell nakkestøtte holder for nettbrett, sort. På holderen er der to greb som skal placeres så . Pa Perfekt, Hama monterings beslag for nakkestøtte til ipad så man kan se film. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat.

Trust Urban holderen beskytter enhver tablet mellem 7-11. Holdere med original kvalitet. Kompatibel med nesten alle kjøretøy med metall nakkestøtte stenger. OBS: nakkestøtte beslag med følger IKKE.


Vi har holdere til din tablet , så du kan bruge den som GPS eller hænge den på nakkestøtten, så børnene. Flyt underholdningen om på bagsædet med denne smarte tablet holder. Universiel tablet holder til nakkestøtten i bilen.


Universal model til tablets og iPad i størrelsen 5-11. Smart tablet holder til opsætning mellem forsæderne. Central placering så alle på bagsædet kan følge med i filmen. Targus In-Car tablet holder passer til de fleste tablets fra 7”- 11” og kan monteres på nakkestøtte i en vinkel, som er behagelig for passagerer på bagsædet af . Denne nettbrettholderen er enkel å montere og passer til din Tab eller iPad. CARPOINT tablet og iPad holder universal.


Kraftig tabletholder som er justerbar, passer til alle størrelser tablets og designet, så der er fri adgang til alle . Nakkestøtte beslaget monteres på forsædets nakkestøtte og kan tiltes.

Vægmonteringsbeslaget sidder fladt på . Nackstöds-hållare för tablets (st). Praktisk tabletholder til nakkestøtte fra Stevison. Kan nemt monteres på de fleste nakkestøtter, kan drejes 3grader.


Passer til de fleste 7-1tablets. Vi har det største sortiment klar til levering! Let monterbar tablet - holder til bilsædets nakkestøtte , så man . Den smarte holder har 3graders rotation, så du let kan tilpasse skærmen til spil, film eller læsning.


Arkon universal tablet holder med sugekop til forrude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg