torsdag den 20. april 2017

Weber mørtel

Bruk av fabrikkfremstilt mørtel gir jevn kvalitet med dokumenterte egenskaper. Sortimentet består av spesialbetong til vedlikehol rehabilitering og. Weber Ber en tørrmørtel som kun skal blandes med vann for å få en bruksferdig mørtel for støping, muring og reparasjoner. Weber har et omfattende sortiment av tørrbetongprodukter.


Weber Ildfast mørtel er en tørrmørtel beregnet til bruk ved høyere temperaturer enn det normale murmørtler kan klare.

Ber basert på sement og natursand. Vanlig tilslag (sand) tåler ikke temperaturer . Weber Radonsystem er utviklet og tilpasset bruksgruppe B for alle typer . Weber Sparkel er utviklet for bruk innvendig på Leca. Med denne løsning oppnås den overflaten sluttkundene etterspør, en glatt overflate klar for maling, forteller . Ekspanderende mørtel til boltefesting av galvaniserte bolter.


EXM 7Understøp fin Antifrost.

Weber FireMortar brukes til muring av ildfast tegl i peiser, kaminer, kjeler etc. Den skal kun blandes med vann for å få en bruksferdig mørtel. Weber Hvit Slemming brukes til slemming av pipe, Leca, tegl og betong og i. Reduserer risikoen for at det skal oppstå eller gjenoppstå riss i pussede overflater på rissutsatte steder ved nybyggi. Til grovpuss (utstokning), sluttpuss eller slemming på underlag.


Weber Saint-Gobain - of the company. Bolt Zink er en ekspanderende kloridfri tørrmørtel basert på sement, gradert san . Sekkeskuringsmørtel er en gjennomfarget tørrmørtel som kun skal. REP Reparasjonsmørtel er en polymermodifisert, sementbasert. Den blandes med vann og gir en bruksklar mørtel med god holdbarhet, høy vedheft . Weber fiberpussystem igjennom mange år bevist sine gode egenskaper mot sprekkdannelser og. Mfarget murmørtel er en tørrmørtel.


Gode og helhetlige løsninger er langt mer enn bare gode produkter. Mørtelen er til både innvendig og . Det er produkter, kunnskap og erfaring satt i system. Frysepunktnedsettende tilsetningsstoff til bruk i betong og mørtel.

Weber – en av Europas største mørtelprodusenter – har et. Krav til en ekspanderende mørtel. K-1er en tørrmørtel basert på hydratkalk som kun skal blandes med vann for å få en bruksferdig mørtel for muring og pussing. Rehabilitering av eldre bygningsmasse krever materialer som harmonerer med de opprinnelige .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg