torsdag den 20. april 2017

Tilskudd til etablering av egen bedrift

Det finnes veldig mange støtteordninger for nystartet bedrift som kan. Dersom du allerede mottar arbeidsavklaringspenger, kan du søke om å beholde disse under etablering av egen virksomhet i en utviklingsfase inntil måneder. Som næringsdrivende tilbyr det offentlige en rekke støtteordninger.


Vi har samlet en oversikt over disse. Det er en samlet maksgrense på tilskudd totalt, til begge fasene per bedrift. Sitter du med en knallgod forretningside, men mangler startkapitalen til å sette igang?

De dekker et bredt spekter av bedrifter som har mulighet til å få forskjellige typer tilskudd. Da har Innovasjon Norge en egen støtteordning for deg. Stønad fra Nav ved oppstart av bedrift.


I disse dager er det mange nordmenn spesielt innenfor oljebransjen som opplever å miste jobben eller bli permitert. Dette kan for mange være svært stressende . Hva er kriteriene for å få støtte. Jeg vet jeg kan klare å leve . Det å etablere sin egen bedrift er for mange bare en drøm, men det er noen som tar sats og skaper sin egen arbeidsplass.

Det er viktig å ha et klart og realistisk bilde av kostnadene når du skal starte bedrift. Du kan beholde dagpenger under etablering av egen bedrift. Se hvilke regler som gjelder, og hvordan du går fram. Heldigvis har staten flere gode støtteordninger for deg som vil starte din egen bedrift.


Nettverkskreditt retter seg mot personer som ønsker å etablere egen bedrift uten store . I tillegg har de lokale bankene egen rådgivning for bedrifter. Retningslinjer for tilskudd til mindre tiltak i landbruket. NAVs egen fremstilling av reglene finner du her.


Oppstartsfasen for ny bedrift kan være krevende. Kommunens næringsavdeling oppfordrer bedrifter og gründere til å kontakte våre . NAV Hordaland Markedsavdeling Nav. Etablererstipend - Sjekk om din bedrift kan være en kandidat til å motta. Hos NAV kan du søke om å beholde dagpengene i opptil måneder i forbindelse med etablering.


Tilskuddet skal bidra til gjennomføring av tiltak i tidlig oppstartfase, og gi gründeren kompetanse om marked og økonomi. Tekna Egen Bedrift - Nyttig informasjon og linker for etablerere. For å starte en bedrift er man avhengig av kapital, og i tillegg til Startup:you finnes det en rekke organisasjoner i Norge som ønsker å investere i . Tabell 4: Gjennomførte aktiviteter før eventuell etablering av bedrift.


Finnmark kan være et godt alternativ for deg som.

Søke om støtte til etablering av egen bedrift eller videreutvikle en god idé? Kommunalt næringsfond kan være det du trenger i en oppstartsfase. Husk at en etablering tar ti uansett hvor unik ideen er. Informasjon fra det offentlige om å etablere egen bedrift.


Personer som ikke klarer å betjene et startlån som er stort nok til å finansiere en egnet bolig, kan få tilskudd til etablering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg