fredag den 7. april 2017

Borehammer silvan

Handy og kompakt borehammer med høj ydelse og integreret mejselfunktionBOSCH Electronic for tilpasset ydelseBOSCH Vario-Lock mejselfunktionSDS-plus . Hurtig og professionel all-round borehammer med vekselpatron og lang standtidKraftig 830W motorVario-Lock mejselfunktionLåseknap til kontinuerligt . Med en ydelse på hele 710W kan du klare både hammerboring i murværk og . Med denne borehammer fra BOSCH, får du en kraftig maskine med en ydelse på hele 720W, der både kan hamre i beton, murværk, mejsle, bore eller skrue. Læs mere Se specifikationer. I SILVAN kan du leje mange forskellige maskiner og værktøj til et hvert gør-det- selv projekt.

Boschs kompakte basisværktøj i kategorien med SDS-plus borehamreDens kompakte. Nedbrydningshammer til lettere betonopgaver, f. Elektronisk indstilling af slagantal og . Har læst mig lidt frem til at en borehammer , ville være at foretrække,. Synes lige jeg har set en rigtig Bosch borehammer til 89- i SILVAN. Køb og salg af Silvan Silvan Silvan Silvan Silvan Silvan Silvan Silvan i Elværktøj på DBA.


UDLEJNING AF MASKINER BETONBLANDER timer. Borehammer , Toolmate, 700W, 650rpm, fejler intet, sparsomt brugt. Står du og mangler et stillads for at komme videre, en borehammer til særlige opgaver eller kunne vores populære, kæmpe partygrill være optimal til dit næste.

Jeg har en billig Silvan - borehammer til ca. Den er noget af et bæst og fungerer fortrinligt. Med salget af Silvan til den tyske kapitalfond Aurelius Group vil fokus igen blive rettet mod gør-det-selv-forretningen.


Se det store udvalg af Udlejning af værktøj online hos BAUHAUS. God kvalitet til den rigtige pris. Køb Udlejning af værktøj her. Fordi Silvan har været ude af de nuværende ejeres fokus, så har forretningen. Great Del With Silvan Laminatgulv.


Cheap Parador Laminatgulv Laminat Trendtime With Silvan Laminatgulv. Gallery Of Laminatgulv Planet Collection Hvid Eg . Stort udvalg af svalehaleplader online. Suverænt bedst til prisen, da jeg skulle købe en Bosch borehammer og nem afhentning i det lokale.


Brug for at bore i mursten eller beton? Find det perfekte bor og de rigtige bits i vores webshop. Vi har et stort udvalg - se her.


BENT ALLE SØNDAGE I DECEMBER ( SILVAN HAR ÅBENT ALLE SØNDAGE). For man skal huske på at nok køber man et legehus, men man skal bruge materialer til .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg