tirsdag den 23. september 2014

Voks til kalkmaling

Når du maler med kalkmaling skal du altid overflade behandle. Det kan du gøre med voks eller lak. Her ser du den hvide og den sorte voks i aktion.


Du skal altid vokse dine kalkmalede møbler, Med lys og mørk voks på kalkmaling kan du nemt skabe en smuk finish og det der antikke smukke look. Skal min bordplade have voks ?

Kalkmaling , primer, lak og voks. Her finder du et stort udvalg af voks til kalkmaling. Se hvordan du med voks kan lave en solid overfladebehandling af din kalkmaling , Vi viser dig hvordan du bedst kan overfladebehandle med . Køb din kalkmaling og vintage voks hos Magnolia Living. At male ovenpå kalkmaling og voks , kan du fint hvis du fortryder farven.


Voksen skal bare været hærdet, dette tager mellem - dage, . Tak for alle jeres spørgsmål omkring anvendelsen af Primer, lak og voks.

I denne video har jeg svaret på. Hvid voks 370ml Før 13kr Nu 12kr Inkl. Mere infoKøbLevering: 2-arbejdsdage På lager: i Toftlund. Voksen her bruges til efterbehandling af kalkmaling , for at give en beskyttende, halvblank overflade. Brug en blød klud til at påføre voksen og efter minutter . Dermed opnår du det perfekte autentiske udseende på dine møbler og overflader.


Den er udviklet specielt til maling af møbler for at give det autentiske matte og kalkagtige overflade, som . Efter du har malet med kalkmaling , overfladebehandler du med en voks , for at få en mere robust overflade. Voksen kan være klar eller farvet, alt efter hvilket . Lær og få inspiration til sådan maler du børnemøbler med kalkmaling. Stort udvalg af kalkmaling , voks , lak mm. Det er virkelig nemt og smart. Voks giver dit kalkmalede møbel en ensartet og blød overflade.


Voksen beskytter og forstærker samtidig malingen. Vintage Paint voks - find nettets største udvalg hos os.

Super lækker voks som er den perfekte efterbehandling af dine møbler malet med . Velegnet til gulve, der forsegles med voks eller gulvolie. Lys og mørk voks på kalkmaling. Jeg får rigtig tit spørgsmål omkring hvordan man maler og vokser - tror ikke de fleste har udfordringer omkring selve det at male, . Vi har alt til dit næste maleprojekt, bl. Perfekt til efterbehandling med kalkmaling.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af Vandbaseret - Beige Maling. Klik her og find den bedste pris nu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg