mandag den 29. september 2014

Hvordan laver man brændevin

Jeg vil dog nedenfor gennemgå, hvordan man laver sit eget destillat. I en dansk sammenhæng er snaps, brændevin og akvavit i det store og hele. Europa, men kartoffelbrændevin vinder dog ikke rigtig ind på kornbrændevin.


Der kan gå mange hyggelige timer med at lave sin egen snaps. Der er billeder til denne opskrift. Det var en ti hvor dansken var svært fordrukken, eftersom drikkevandet var så . Danske kirsebær smager bare helt fantastik, og det bedste er, hvis man kan plukke.


Og det er ganske nemt at lave sin egen brændevin og snaps. Det behøver ikke være en langtrukken proces at lave sin egen snaps. Vi guider dig her gennem tre lækre og hurtige snaps, du kan lave inden . Vi kunne ved at gære ved en højere temperatur lave en større mængde brændevin end ellers, men igen ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Julefrokostsæsonen er skudt i gang, og det er tid til at skåle i snaps.


Vil du gerne have en snaps efter din. Chili, rosmarin eller peberrod? Samvirke har lagt hovedet i blød og . Det er nemt at lave din egen snaps.


Altså der hvor man napper den i flere bidder, smider et “uhmm” og smiler. Både grangrene fra træet og valnøddeskaller er fortrinlige ingredienser. Hvordan skal min julesnaps smage? Når det er vinter – som i skrivende stund – må man oftest ty til emner som ligger.


En af de forholdsvis få snapse jeg laver fast hver vinter er egesnaps. I starten kan du lige kigge til glasset, så du kan se hvor hurtigt snapsen . Se her, hvordan du laver en fortryllende hindbærsnaps. Jeg lavet denne Safransnaps som er en likør. Snaps er noget nær det letteste, man kan lave selv.


Ikke en billig snaps med de krydderier der skal bruges, men jeg syntes den er det værd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg