tirsdag den 30. september 2014

Panelvoks fjellbekk

Treets naturlige struktur forblir synlig. Hvit, halvtransparent panellakk til tak og vegger inne som gjør at treverkets naturlige struktur skinner igjennom. Treverkets naturlige struktur forblir synlig.


Er beregnet for tak og vegger. Gir en halvtransparent,vaskbar overflate med kun ett strøk.

Gelèaktig konsistens som ikke drypper men holder seg i . Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få resultatet. Dekker tre som har gulnet med årene. Her er Bloom panelvoks farge Strand (grå som er litt mørkere enn fjellbekk ) og hvit. Den er halvdekkende og halve prisen av Bloom panelvoks.


Fargen greige er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom.

ALANOR - BLOOM PANELVOKS FJELLBEKK LTR. Fjellbekk :-) Det ble en grei jobb. Panelvoks finnes i flere farger og. Interiørbeis i fargen Hvitkalket er veldig flott til å lysne treverk. For større flater anbefaler hun panelvoks med hvitpigmenter.


Det er en halvtransparent blanding som lysner og samtidig gjør at strukturen i . Gjerne samarbei men la samme person påføre på alle fire veggene. Behandlingen lar panelets naturlige . VOKS GJØR SUSEN: Slik blir det når du lysner gulnet panel med panelvoks. TREVOKS Farger og beskytt MINERALEFFEKT Ideell for dekorasjon av møbler og treverk innendørs. Også spennende å bruke på en fondvegg.


Click here to find similar. Trestjerners gulvolje gir et flott gulv. På dette prosjektet har vi valgt å bruke panelvoks med gråpigmenter.


Vanntynnet med UV-filter, som også skal virke preventivt mot videre. Produktet inneholder ikke voks, men gir overflaten et.

Panellakk, interiørbeis, lasur og panelvoks er noen av produktene du kan benytte. FØR HVIT BARK NEVER SALVIE MUSKAT KULL HVIT FJELLBEKK STRAND LIN . Vi står på flyttefot og pusser opp i det .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg