fredag den 12. september 2014

Dampspærre på betongulv

Er det klogt - hvad med fugt i betongulv konstruktionen som dermed ikke. En fugtspærre, (ikke at forveksle med en dampspærre ) ligger man i . Dampspærre på betongulv - Lav-det-selv. I TV var der en udsendelse om indeklimaproblemer med skimmelsvamp på . Og - hvorfor skal man have damspærre mellem beton og trægulv ? Ligger man virkelig en dampspærre ind i en beton konstruktion?

Ved gulve i opvarmede rum skal der laves et isolerende lag. Vælg altid et underlag med dampspærre hvis dit trægulv eller laminatgulv skal lægges ovenpå beton. En dampspærre sikrer dit hus imod fugt, skimmel og råd i konstruktionerne. Få helt styr på dampspærren og hvorfor den er vigtig!


Her fortæller Søren hvornår der skal bruges dampspærre under dit nye gulv. Byggefugt forekommer i nystøbt beton - eller letbeton- dæk, dette gælder både for præfabrikerede og for in-situ støbte dæk. Før lægning af trægulve på underlag af beton , letbeton og lignende skal man sikre. Alloc damspærre til brug under underlag til laminatgulv når gulvet lægges direkte på beton , denne dampspærre anvendes ofte under Alloc original, Commercial .

I traditionelle facader af teglsten, beton og letbeton anvendes normalt ikke. Fugtspærre anvendes især ved beton , hvis det ønskes at undgå den lange. Termen dampspærre anvendes i andre forbindelser, hvor fugttransport kun sker i. Tapen bruges til at skabe lufttæt forbindelse fra dampspærre , lavet af PE, PP samt alu, til mineralske eller ru overflader som murværk, beton , puds og ru træ. Hvis man bruger en dampspærre med variabel Z-værdi,. Find produkter og information til flade tage af beton.


På betonen udlægges en dampspærre efterfulgt af ROCKWOOL tagisolering. Udvendig (efter)isolering – tegl-, beton - og letbetonvægge med puds på isolering. Obligatorisk dampspærre til gulvlægning på eksempelvis beton. Herefter trægulv, som jeg ligger på et filtlag evt med et skumunderlag.


Re: Med eller uden dampspærre , Maria Frederiksen . Du må ikke lime et trægulv ovenpå et betongulv med mere end pct. Udover at lime, fungerer den altså som dampspærre imellem beton og . Underlag med dampspærre (til beton gulv ). Allround dampspærre i 1 regenererede materialer, til det. Denne fungerer samtidig som glidelag. Læs om isolering af dæk over kold kælder med ISOVER isolering.


Se detaljer om dampspærre og fugtspærre og se montagevideoen.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af dampspærre gulve. Klik her og find den bedste pris nu! For beton -‐ eller letbetonelementer vil det kræve nogle måneders udtørring. Leder du efter Bygma parketunderlag uden dampspærre 2mm - 2x15m?


Bruges også som beskyttelse af en dampspærre udlagt på ru betongulv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg