mandag den 15. januar 2018

Bortskaffelse af gammel olietank

Bortskaffelse af en olietank i kælder koster ca. Læs mere om sløjfning af gamle olietanke hos . Udskiftning af oliefyr - men til hvad? Hvordan finder du ud af, om.


Jeg skal bortskaffe en olietank og spekulerer på om jeg kan skære den i stykker . Sløjfning og bortskaffelse af olietank.

Olietanke, der ikke længere bliver anvendt, skal tømmes for olie og blændes af , så man ikke kan fylde olie på igen. Køber man en ejendom, hvor der findes en gammel olietank , som ikke er blevet sløjfet af en tidligere ejer, vil man derfor være direkte forpligtet . Hej jeg har en gammel olietank som står på ben. Jeg satte en annonce i den blå avis.


Køb af hus med afblændet, nedgravet olietank - Boligdebatten. Oprindeligt indsendt af BoligsProf Se indlæg. Er din olietank blevet for gammel og skal skiftes?


Eller har du skiftet til en anden form for opvarmning?

Din olietank har begrænset holdbarhe og en læk kan forurene både jord og grundvand. Du skal sikre dig, at din tank er lovlig og at den bliver sløjfet korrekt, inden den bliver for gammel. En tank som er for gammel er ikke omfattet af. Når en olietank tages ud af brug eller har overskredet sløjfningsterminen skal den sløjfes. Hvis du vil etablere en ny olietank.


Vi hjælper dig med montering og bortskaffelse af din gamle olietank , samt levering. Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud på udskiftning af netop din tank. Ved sløjfning af en olietank skal tanken tømmes for olie. Herefter skal påfyldningsstuds og udluftningsrør afmonteres og tanken. Der kan være god økonomi i at udskifte en gammel olietank.


OK har en totalløsning med ny tank, bortskaffelse af den gamle og finansiering gennem OK. Reglerne for sløjfning af olietank tager udgangspunkt i, at jo ældre en. Familien ville have været dækket af forsikringen hvis ikke det var fordi at tanken var for gammel og forsikringsselskabet derfor ikke var . En overjordisk olietank må gerne flyttes. Nedgravede olietanke må ikke flyttes.


Husk at underrette Rebild Kommune. Vi har en gammel olietank på ben, som vi gerne ville af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg