mandag den 15. januar 2018

Gamle låsekasser

Brugte låsekasser har ofte en bedre kvalitet end de nye. Det er godt håndværk, hvor alle mekaniske dele er lavet i jern i modsætning til nye låsekasser , hvor der ofte er. I gamle dage var alting meget bedre i hvert fald den måde man lavede . Er din mellemdørslås gået i stykker så køb en ny hos os, vi har låsene til gamle døre og vi hjælper gerne med at finde den rigtige til din dør.


Her finder du et stort udvalg af låsekasser til gamle døre.

Vi har altid gode priser og hurtig levering. Er låsekassen i din gamle lås slidt, kan det øge sikkerheden, hvis du udskifter den gamle låsekasse til en ny. Låsekasse , til mellemdør (inderdør).


Er låsene i eksempelvis dine yderdøre dårlige, . Teknologien som disse låsekasser bygger på er forældet og opfylder dermed ikke de . PRODUKTINFORMATION FRA RUKO. En del af de gamle Ruko låsekasser udgår.

Gamle Ruko låsekasser udgår. Der er hjælp at hente, hvis den gamle nøgle til badeværelset eller. Det samme gælder nøgler til meget gamle eller sjældne låse , hvor . Efter at været låst ude i går aftes, da døren var gået i baglås, tror jeg, det er på tide at udskifte en meget slidt låsekasse.


Ruko Fjeder til gamle 2eller 2låsekasser. Til udskiftning af gammel 2lås. Stort set alle døre i Danmark har låse , men det er langt fra alle, der lever op til de anbefalede kriterier. Til montering i gamle Ruko låsekasser 24 2m.


DIN PRIS: DKK 22DKK 2800. Husk at skift til ny medbringer pind ved udskift fra gammel låsekasse til ny. Butiklken har eget værksted og tilbyder reparationer af gamle låsekasser samt oplukning af låse, pengekasser og skabe. Der tilbydes også omkodninger af . Nøglerne til de indvendige døre er blevet væk og du kan ikke låse ind til soveværelset eller badeværelset. Fortvivl ikke, der er flere muligheder . Smalprofil låsekasse til nødudgange, flugtvejsdøre og branddøre med smal aluminium-, plast eller stålramme.


Låsen er en fallelås med automatisk afspærring.

Eksisterende låsekasser genbruges hvis muligt eller udskiftes. De gamle greb, låsecylindre og evt. Udover montering af låse monterer vi selvfølgelig også nyt dørudstyr til både nye og gamle døre. Indvendig del, rokoko model, til montering på Ruko Connect og modullåsekasser m. Herunder kan du se, hvordan du kommer ind i låsekassen og lokaliserer fjederen , så du.


Hvordan får jeg de gamle håndtag af? Du finder både kasselåse, låsekasser , kodelåse, motorlåse og meget mere. Stadig flere vælger at opgradere fra deres gamle systemer, som ikke længere . Dørgreb til gamle låsekasser uden gennemgående skruer.


Her kan der med fordel benyttes en lus, for bedre befæstelse af de tre skruer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg