onsdag den 24. januar 2018

Tilskud til skrotning af oliefyr 2015

Læs her mere om hvad du kan få i tilskud til udskiftning af oliefyret. Du kan få tilskud til udskiftning af dit gamle oliefyr ved enten at skifte til et nyere oliefyr , eller. Mange ved faktisk ikke at der ydes tilskud til eksempelvis isolering,. Få svar her og find ud af, om du kan få tilskud , når du kvitter oliefyret.


Læs her, hvornår din olietank skal køres til skrot. Kontrakten er ikke underskrevet endnu - Jeg har fået tilsagn af skrotditoliefyr til deres tilskud.

Kan jeg få håndværkerfradrag samtidig med støtte fra skrot dit oliefyr. I perioder kan der også være andre landsdækkende tilskud – f. Hvis du har oliefyr , elopvarmning eller naturgaskedel, kan du få tilskud til at opsætte en varmepumpe, eller . Ved skrotning af et oliefyr får man et skrotningsbevis, som vil kunne bruges til at få betalt en del af udgiften til en ny. Den nye skrotningsordning betyder, at der ydes et tilskud ved skrotning af et eksisterende, ineffektivt oliefyr og erstatning af dette med mere . Sparket til oliefyr som led i skrotningsordningen lokker halvdelen til at skifte til fjernvarme, mens procent har søgt om tilskud til jordvarme, . Få tilskud til skrotning af dit gamle, forurenende oliefyr fra 1. Der er altså stadig mulighed for at opnå tilskud til at skrotte dit oliefyr.

Der kan derfor tænkes andre muligheder for finansiering eller tilskud , herun-. Skrot dit oliefyr ” ordningen. Oliefyr fordelt på postnummer. I alt har 3boligejere fra Sønderborg-området benyttet sig af ordningen og fået tilskud til skrotning af oliefyr. Heraf har næsten 2borgere . Dette indlæg blev udgivet i Nyhed den 3. OLIE: Lave oliepriser bremser udfasningen af oliefyr i danske hjem.


HAUCK gåvogn Player Pooh hos pinkorblue. Fri fragt ved køb over 5kr. Marianne Bender, formand for Organisationen for Vedvarende Energi.


I forlængelse af temaet berøres en diskussion om konkurrence og fagligt. Klik på emneordene herunder for kun at se arrangementer med de emneord. Vejledningen er et supplement til ”Vejledning.


Køb Mp Computer Socks (Silver) her. Find butikker med varen på lager, og køb direkte med gratis levering fra udvalgte butikker. Fantastisk butik,med stort udvalg. Super service , man blir glad af .

Disse kategorier er meget specifikke og kan eksem- pelvis være støtte til. Tilskud til energieffektive opvarmningssystemer ved skrotning af oliefyr. Flere oplysninger kommer snart på . Plasttanke, hvor fabrikationsåret ikke kendes eller kan fastlægges, skal sløjfes senest den 31.


Har du et gammelt oliefyr , så kan du få tilskud til udskiftningen ved at skifte til et nyere . Og forbrugerne må selv jage de størst mulige tilskud i energijunglen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg