tirsdag den 30. januar 2018

Kommunal bostøtte skjema

Du søker derfor om kommunal og statlig bostøtte på samme skjema. Får du bostøtte , overføres søknaden din automatisk til neste måned hvis det ikke har . Du skal kun oppgi lån som er brukt til kjøp, oppføring eller nødvendig utbedring av boligen. Hvis deler av boliglånet er brukt til andre formål, skal du kun oppgi . Bostøtte er en behovsprøvd statlig støtteordning for deg som har lav inntekt og høye boutgifter.


Det søkes om kommunal bostøtte på eget skjema.

Kommunal bostøtte skal bidra til å redusere husleien i kommunalt tildelte boliger, for. Søknadsfristen for bostøtte er den 25. Elektronisk søknad er førstevalget ved søknad om bostøtte. Hvis du får innvilget bostøtte , blir søknaden din overført til neste måned.


Formålet med kommunal bostøtte er å gi økonomisk støtte til deg som bor i kommunal bolig, har lav inntekt og får økt . Kontaktperson Bærum kommune : Anne Fossen, tlf. Har du lav inntekt og høye boutgifter, kan du søke kommunen om bostøtte. Hvilken grense som gjelder for deg, avhenger av hvilken kommune du bor i, og hvor.

Husbanken har flere ganger uttalt at de. Hvis du skal søke eller klage på vedtak om kommunal bostøtte , kan utskrift av utbetalingsslipp fra NAV være nødvendig som dokumentasjon. Bostøtte kan du søke hvis husstanden din har lave inntekter og høye. I Råde kommune samarbeider vi med NAV om Bostøtte. Skjema med vedlegg skal derfor sendes: NAV Skråtorpveien . Har du fått positivt vedtak om bostøtte , trenger du, vanligvis, ikke å søke på.


Det er også mulig å få veiledning til utfylling av skjema. Vi holder til i Rådhuset, Storgata 51. Bostøtte og kommunal husleiestøtte for deg som skal leie bolig i Asker. Har du høye boutgifter og lav inntekt, kan du kvalifisere for bostøtte.


Bostøtteskjema får du i kommunes servicetorg eller du finner skjema til venstre på denne . Dersom du ikke kan søke elektronisk, må dy fylle ut papirskjema og sende dette i posten til Lyngen kommune. Du kan ikke sende dette skjema. Hvis du for eksempel søker bostøtte for januar, må du søke innen 25. Dette forutsetter at du var bosatt og folkeregistret i boligen senest . Slik søker du bostøtte , elektronisk.


Det er satt øvre grenser for hvor høy inntekt du kan ha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg