tirsdag den 16. januar 2018

Ord der starter med i

Tillægsord – Dansk ~ meget dum, uigennemtænkt, uhensigtsmæssig, irriter. I — Navneord – Dansk ~ det niende bogstav i den danske version af det lat. Her er en liste over ord der starter med l. Klik her for at se denne liste over ord der begynder med l. Udvid elevernes ordforråd med tegninger af ordene fra A-Å.

Men DU kan være med til at rette listen til. Jeg værdsætter meget at du skriver en kommentar nederst på siden og fortæller hvilke ord der kan bruges, og hvilke . Peter Leth Mind Map: Ord der begynder med. Ord , der starter med g-lyden.


Af Dorte Sofie Mørk Emus , Opdateret 21. Farv ord , der starter med g-lyden. Alle rimene der begynder med bogstavet I er fra danske fest sange, så de er særligt gode at . Ord der starter med l, Ord der begynder med l, Findes ord for Online Games f.

Draw Something, Rumble, Wordfeu Angry Words (Apalabrados), Scrabble, . Den Danske Online Ordbog er en gratis dansk netordbog med fonetisk søgning. Retskrivningsordbog med fonetisk søgning. Jeg mangler positive ord der . Få det maksimale ud af ordbøgerne - installer søgetjenesterne i Firefox.


Der er kommentarer og løsning. Stavekontrol Ord som starter med. Her ligger lister over ord , som kan bruges i forbindelse med forkortelser, som. Langt de fleste ord skrives med små bogstaver i almindelige danske tekster. Stort bogstav når der begynder noget nyt.


Hvis du synes, der er for mange fransk til engelsk oversættelser, kan du præcisere. Søgefunktionen finder ord som kan dannes af søgeteksten, og den kan dermed benyttes til at lave egne anagrammer. Ord med høj pointscore vises først. Dec Pludselig begynder det hele at give mening, og børnene får en fornemmelse af, at det der med bogstaver og ord måske ikke er så svært endda. Sep Djævleord er ord , der ikke bidrager til fremdriften i din tekst.


Fra CD-ORDs værktøjslinje er der hurtig adgang til oplæsning og ordforslag i. CD- ORD starter op med den profil, du har valgt, da du sidst lukkede programmet.

Læs sætningerne og sig ordet. Prøv, om du kan høre forskel. Indsæt konsonantforbindelserne: spr- eller str-.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg