onsdag den 17. januar 2018

Ipad vægmontering

Besøg avXperten og oplev vores store udvalg af kvalitetsvarer til iPad. Simpelt og elegant vægbeslag til alle typer af iPads og mange andre tablets. Pad vægbeslaget monteres med skjulte skruer på væggen der giver en flot og . Køb væg holder til Ipad hos Displaylager. Smart vægholder i aluminium.


Ipad ikke falder på gulvet når dine kunder bruger den.

Pad holder til vægmontering. Den sikreste måde at bruge sin iPad på. Brodit - Apple Ipad holder til vægmontering. Holder din iPad sikkert på plads.


Du kan let fjerne din iPad for at bruge det andre steder. Her finder du vores vægophæng til iPad air 2. Monter det på en væg for at få en fast tabletholder hvor som helst i hjemmet. Super smarte holdere til Ipad.

Find din nye bordholder, ipad stander eller vægmonterede holder til billige online priser. Der medfølger to vægbeslag i pakken. Få en god holder til iPad Air til Danmark laveste pris. Opdag Danmarks bedste service!


Der findes en del til at montere på væggen, men til indbygning? Sammenlign priser og læs anmeldelser af vogels vægbeslag ipad Tablet tilbehør. Klik her og find den bedste pris nu! Vil have den op på væggen i køkkenet.


Pad , Go Brugt iPad holder i metal til væg. Apple TV på væggen eller på bagsiden af din . Tidens Rammer har udviklet iFrame: en funktionel iPad holder til væg , som imødekommer behovet for en let og enkel vægmontering af din iPad på væggen. Model, iPad Secure Space Enclosure Wall Mount Black. Fleksibelt vægbeslag i Ringo-serien. Stålbeslag til vægmontering af iPad ! Leveres skumindlæg til montering samt gummihjørner passer til alle iPads.


Låses med skruer i toppen. The Horizon fra Just Mobile er et minimalistisk vægbeslag designet til at passe perfekt til iPad.

Vægbeslaget er lavet af højkvalitets .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg