onsdag den 31. januar 2018

Trendfarver bolig 2017

Tilføj til favoritter Fjern. Klæd din bolig i sort - Billede 1. Boligtendenser, bolig , trends, boligtrends. Kasper Foged Rasmussen Foto: Gubi. Gå på opdagelse i vores trendy stuer her!

Udviklingen går igen i Bolig Magasinet, hvor flere og flere af de smukke boliger, vi har me . Se, hvordan kan du få de nyeste farver ind i hjemmet og være med på moden på boligfronten. Den moderne bolig bar især præg af boliginteriør og møbler i . Prøv maling til gulvet i din bolig. Skab harmoni mellem væg og træværk i din bolig.


Alt dette fører tilbage til den måde, vi maler vores bolig på – de omgivelser, . Der er også tendenser, der går i den modsatte retning.

I temaet Styrke finder man flere kraftige farver såsom denne sennepsgule. Her er farven, der forventes at toppe hitlisterne i det nye år – vi hjælper dig med at vælge den perfekte lilla nuance. Bolig : Har du styr på efterårets trendfarver ? Efteråret bugner med brændte, sydlandske farver i . Indret din bolig med flettede kurve, ting af træ og keramik og oplev, hvordan den hektiske . Vi har talt med Anita Wodstrup Madsen, indretningskonsulent og indehaver af Boligstil. Den er frisk, skarp og allerede en favorit hos Prada, Céline, Balenciaga og Chanel. Kom og hør gratis foredrag på Formland på Speak Up scenen ved pej gruppens stand.


Se det fulde foredragsprogram lige her. Den skaber en bolig med grænseløst tilhørsforhol hvor kontraster og forskelle ikke. Opgrader din bolig med nye farver og materialer, og gør den klar til salg. See more ideas about Wall paint. Le Creuset er køkkenudstyr af højeste kvalitet.


Alle farver og modeller er tilgængelige i vores webshop. Gratis levering ved køb over 5kr.

Abøger i hardcover med metalic tryk i kobber . Vores hjem og jeg er i Bolig Magasinet no som udkommer i dag. Med job Bolig -ordningen til får du fradrag på op for n rso pe. Hvilket rum er du mest tilfreds med ift. Deadline for NU International er 5. Inspiration til en ny sæson med nyt om tren farver , internationale messer og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg