torsdag den 11. januar 2018

Pusse opp teak ytterdør

Tips til bevaring og oppussing av gamle ytterdører. Da trenger du bare å skrape, pusse , grunne og male døra. Kan du stikke knivspissen 3-5 . Ha også i bakhodet at en sprøytelakkert ytterdør er lettere å vedlikeholde enn dører i furu, eik eller teak.


Med riktig vedlikehold er de sistnevnte . Teak råtner ikke, men vær og vind ødelegger alt eksponert treverk, særlig hvis det.

En slik dør er det ikke mulig å pusse opp , den må skiftes ut. Disse kan enkelt pusses opp. Det vil være med på å gi den nye kopien et mest mulig autentisk uttrykk, og skape sammenheng med arkitekturen . Jeg pusset opp en forferdelig dør i forrige huset vårt. Pass på å ikke pusse for langt ned.


Hvis døren ikke er heltre vil det . Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Benar-serien består av forskjellige produkter og benyttes til . Malte hele døra opp etter dette var gjort, og vips var døra godt .

Har ett gammelt hus som det i sin tid ble satt inn teak ytterdører. Er det nødvendig å pusse ned en slik dør før det grunnes og males? Har du vært inne på tanken om å friske opp den gamle teakdøren din? Teak er et materiale som trenger krever nøye grunnarbeid - men det er ikke dermed . En flott ytterdør får husets fasade til å se bra ut.


Vi gir deg gode tips, inspirasjon. Få tips og råd om hvordan du renser og vedlikeholder teak på båten din. I denne filmen lærer du hvordan du gjør forarbeid og maler døren din mest mulig effektivt. Har du teak ytterdør , og vil male den, følg denne framgangsmåten. Og de som kan trylle, tryll fram litt sol til oss midt . Bytte av ytterdør er en enkel måte å pusse opp huset sin fasade.


Dører i teak kan få små sprekker i overflaten. Dette skyldes det faktum at tre er et levende materiale, og det påvirker ikke dørens funksjon eller tetthet. Husene ble gjerne bygget opp av geometriske former og bygningselementer.


Enkle gerikter rundt vinduene og i inngangsparti, gjerne i teak. Det mest økonomiske hadde vel vært å pusset opp den som er der. Er den lakkert må du nok pusse den ne før oljing evt ny lakk.


Den lilla villaen er forøvrig til salgs.

Det er aldri for sent: Slik ordner du opp med naboen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg