mandag den 22. januar 2018

Travertin fliser silvan

Flsen er ikke spartlet så der kan forekomme små revner og huller. Flisen er spartlet og slebet. Marmor er et sart produkt, der skal ikke bruges syreholdige rengøringsmidler.


Da det er et naturprodukt kan der . Solid New Travertin er en jordfarvet porcellanatoflise med travertin look.

Danmarks største lagre af marmor, travertin , naturskifer og sandsten fliser. Vi garanterer billigste priser. Silvan TRAVERTIN Colosseum,Marmor. Travertin fliser og marmor er velegnede, hvis du gerne vil lægge fliser , der giver rummet liv og er smukke.


Det er nemlig de egenskaber, der er forbundet med . Marabella sofabordet er i fejlfri Travertin marmor og står på Travertinsokler. God kvalitet til den rigtige pris.

SILVAN tilbyder et bredt udvalg af produkter indenfor belægning. Hos SILVAN finder du fliser og klinker til både vægge og gulve. Der er dømt stenhård kvalitet, når skal vælge nye fliser og klinker i STARK.


Uanset om du skal have fliser til badeværelset, entreen eller dit køkken kan du få alt . Vi er eksperter i natursten med års erfaring. Vi producerer, leverer og rådgiver. Det kan være granit, lavasten, marmor, travertin og skifer. Nye klinker og fliser i høj kvalitet til dit ba køkken, entre eller stue.


Køb nemt og trygt online på XL-BYG Webshop. Hurtig levering - bestil i dag! Skruen har High Performance . Vi tilbyder natursten til belægning af indkørsel, gulve, samt fliser til terrassen,. Gulvfliser silvan runnen travertin fliser fliser og klinker sammenlign priser hos.


Tlf: populære nordiske navne. SILVAN finder klinker både vægge gulve danmarks største lagre marmor, travertin , naturskifer sandsten garanterer billigste priser. Terrazzofliser egner seg til bruk i høyt trafikkerte publikumsområder.

Skap et karakteristisk uttrykk med fliser i Terrazzo fra Ellingard Collection! Kantsten bruges som afgrænsninger ved fliser og belægningssten. Mosaik fliser , købt i silvan sidste år,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg