fredag den 16. marts 2018

Verdivurdering vs takst

Bør vi får en ny verdivurdering fra en megler eller få tak i en skikkelig takstmann? Og finnes det krav til hva en må ha? Hvis ikke forbrukerne signaliserer at de ønsker en takstmanns verdivurdering , vil nok ordningen med at megler setter markedspris bli vanlig i . Les også: Bolig solgt millioner over takst.


Dreyer, administrerende direktør i eiendomsmeglernes bransjeorganisasjon,.

En megler vil jo sette en takst utifra hvordan boligen fremstår, hvor attraktivt markedet. Verditakst er en verdivurdering av eiendommen. Dette er den dokumentasjonen som brukes oftest på boligvisninger. Vi får mange spørsmål på hva som er forskjellen mellom takst og tilstandsrapport.


Uforpliktende verdivurdering ? Verdivurdering og takst er ikke det samme. Våre advokater bistår ved verdivurdering og verdi- og lånetakst.

Kontakt oss via eiendomsadvokater. E- takst og verdivurdering er på mange måter to sider av samme sak. E- takst representerer den nye bransjestandarden for verdivurdering fra megler. Formålet er å gi et sikrere verdianslag av eiendommen.


Med verdivurdering kan du kutte renten selv. Med ny verdivurdering eller takst på boligen kan du komme innenfor en bedre sikkerhetsklasse . Min sameier fikk en takst på så vidt over millioner kroner, forteller. Hun hadde i tillegg fått en verdivurdering fra en eiendomsmegler på . Enten takst eller boligsalgsrapport er et vilkår for å selge boligen din. Taksten settes av en takstmann og gir et estimat på hva du vil få for boligen. E- Takst fra Eiendomsverdi er din PrivatMeglers verdivurdering for bruk ved låneopptak eller refinansiering i bank.


I tillegg til selve E-taksten på èn side, . Hvor lenge er en takst gyldig? Sannheten er at takstmannens verdivurdering fungerer disiplinerende på eiendomsmeglerne, ifølge . E- takst er navnet på en ny standard for meglers verdivurdering av eiendom som skal gi sikrere verdianslag og langt på vei fjerne muligheten for .

Vi hadde en verdivurdering i vinter og har hatt takstmann i dag for å ta en. En normal takst er på ingen måte noen tilstandsrapport, men kun en. Taksten er et utmerket dokument som verdivurdering og inneholder . Er takstmann den som kan gi best total takst eller er det en verdivurdeing. Sånn sett vil en verdivurdering bli lavere enn takst i dårlige tider og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg