onsdag den 21. marts 2018

Fargevalg hus

Store, ruvende hus kan med fordel velge mørkere farge. Hvitt og hvitaktige farger er mer avslørende for et hus enn mørke farger. Lyse hus gjør at huset oppfattes som større enn det faktisk er.


Har du et lite hus , vil det virke større hvis du maler det i en lys farge. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg , har Jotun nå.

Det er fint å bruke flere farger på et hus , for eksempel kan tre farger skape en god harmoni. Du kan bruke farge for å fremheve og skjule detaljer . Male hus - tips til riktig fargevalg. Når du skal male huset er det flere hensyn du må ta - her er tips! Skott diskret over til naboens hus og velg en farge som harmonerer. Få hjelp, tips og inspirasjon til fargevalg på huset utvendig.


Velger man en så sterk farge har man noe på hjertet. Fordi vi ikke har noen tradisjon for kraftig blå hus , vekker de ekstraoppmerksomhet.

Lei av at alle hus er hvite? Her får du fargekoder til gamle hus. Med en app til en smarttelefon, kan du se. Vår fargevelger er ment å gi deg en viss idé om hvordan ulike farger vil se ut på en hustype som tilsvarer din egen.


Husk at fargene på skjermen vil avvike fra . På sikt tror hun dette kan føre til flere spennende fargevalg. Norges mest populære husfarge. Noen hus lyser mot deg med livfulle farger.


Andre glir beskjedent nærmest i ett med omgivelsene. Mange momenter må med i vurderingen når vi velger farge på f. Grunnmuren bør for eksempel males i en farge som står i stil til omgivelsene, samtidig som den komplimenterer fargen på husveggen. Velg riktig farge på huset Byggmakker.


Jotun lanserte tidligere i år en spesialutviklet maling for hvite hus , kalt OPTIMAL OptiWhite. Malingen er basert på en ny . En gjennomtenkt kombinasjon av arkitektur, fargesetting og beliggenhet gjør huset vakkert. Utfordringen med å finne riktig farge til fasade, vinduer, .

Vanligvis er det gitt, fordi ytterkledningen allerede har en farge. Men så er det de tilfellene man vil ha forandring, har kjøpt nytt hus med . Har du nytt hus , eller vil du skifte farge på boligen? Det lønner seg å tenke godt igjennom hvilken farge du vil ha, før du løper i butikken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg