torsdag den 15. marts 2018

Ord som starter med æ

Her er en liste med ord som begynner på Æ. Klikk her for å se denne listen over ord på Æ. Skulle ikke dette stemme med hva du finner ut, så må du ikke nøle med å kontakte oss. Ord som begynner på æ med bokstaver, som blir godkjent i Wordfeu Scrabble og lignende ordspill. Et ord som kan være vanskelig på noen dialekter er for eksempel eple, som på bergensk heter ”æple” med æ. Alle finner frem ting som de mener begynner på denne lyden. Når dere er ferdige med en . Vi søkte i mange kilder og landet på å bruke lister med ord som er hentet ut fra mengder av aviser, romaner og faglitteratur.


I norsk har vi en egen bokstav ( æ ) vi kan skrive æ -lyden med. Som du ser, er det ikke alltid lett å vite om ord med æ -lyd skal skrives med e eller æ. Prøv å begrens søket ditt dersom du ikke finner ordet du leter etter. Når en motstander kommer opp med rare ord , kan det jo være at han eller. Dessverre altfor mange som starter kamper og så bare lar være å. Ord med W som kan brukes i Wordfeu Scrabble og andre ordspill. Listen under har hovedfokus på uvanlige og relativt korte ord med Æ. Spilleren starter sin tur med å kaste spesialterningen, som viser 1 3 SYMBOL.


Navneord på dansk der begynder med Å. Er dit spil gået i hårdknude fordi du mangler ord med Æ ? Kig i ordlisterne og få udvidet dit ordforråd. Find alle ord med Æ og vind i Wordfeud og Scrabble. For å score flest mulig poeng i Wordfeud spillet lønner det seg å legge opp ord med de vanskeligste bokstavene, som w, c, æ , ø, y og å. De har lest teksten om o-skjellet i Bokstavsommaren av Erna Oslan og lett etter ord som starter med o-lyden.


Ingunn har lyst å introdusere barna både for store . Oppgaven med å definere hva som utgjør et ord innebærer å bestemme hvor ett ord slutter og et annet ord begynner , altså å identifisere ordgrenser. For å bli enda mer presise i jakten på lydene, kan dere sammen forsøke å lytte ut hvilken lyd et ord starter med. Kan dere finne ord som starter med samme lyd .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg