fredag den 30. marts 2018

Antikviteter købes

Flotte antikviteter købes og sælges billigt. Se et bredt udvalg af diverse sjældne antikviteter. Få et specielt samlerobjekt. Spar penge og køb billigt her.


Har du gamle glas, samle-objekter, lamper eller andet antik liggende, som du ikke bruger?

Antika giver kontant pris for dine antikke ting og artikler. Måge med guldkant og uden guldkant Købes. Butikken er beliggende i Hillerød nær Frederiksborg slot, og alle er velkommen til at komme forbi og . Vi er meget interesserede i antikviteter og gamle skæve effekter.


Vi opkøber både enkelte effekter og større portioner ad gangen. Vi køber alt i Flora Danica. Skriv eller ring og få et tilbud.

Du kan også komme forbi forretningen, eller vi kommer også gerne ud til dig. Der tages forbehold for trykfejl. Kig-Ind Antik Åbent hver week-end fra 10.


Vi søger især emner fra Kina, Japan, Tibet,. SKOVS ANTIK I SILKEBORG KØBER GAMLE TING kontant gratis vurdering. Antikvitetsforretning på Frederiksberg. Hos Polles Antik kan du altid finder mange forskellige kaffestel, spisestel. Udover tømning samt rydning af dødsboer, opkøber vi gerne enkelte effekter såsom designmøbler, teaktræs- og palisandermøbler, antikviteter , sølvtøj, smykker, . Rydbolig hører gerne fra dig hvis du har antikviteter , som du er interesseret i at få vurderet og solgt.


Vi har altid interesse i at købe antikviteter i form af møbler eller anden inventar, kunst mv. Uanset stand og alder og antal, er vi altid . Bornholmerloppen - brugtmarked på Bornholm med køb og salg af dine nye og brugte ting. Velkommen til Allerts Antik. Jeg har været i branchen i mere end.


Vi har på Trendsales gjort det lettere for dig at finde fine antikviteter , ved at lave en kategori. Figurer og porcelæn købes til toppris – Teaktræ og palisander købes.

Teak, palisander og designmøbler købes. Vi vil meget gerne udfordre andres tilbu så prøv at høre vores forslag, inden du sælger til . Her finder du et rigt udvalg af antikviteter , gl. Alle varer købes i private hjem.


Dødsbo Købes - dødsbo købes , auktioner, detailhandel, dødsbo, dødsbo sælges,. Vi har et fornuftigt prisniveau, og vi lægger stor .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg