tirsdag den 20. marts 2018

Havelåger gør det selv

De fleste vælger at bygge deres havelåge i træ. Vi har samlet en række byggevejledninger her på siderne, så du selv kan finde inspiration og bygge din egen . Det er ikke svært at bygge en havelåge , og heller ikke dyrt. Se med her og lær hvordan du selv kan lave en havelåge af trykimprægneret træ. Steen har bygget sin egen havelåge.


Materialeliste til Steens havelåge : Havelågen er lavet i lærketræ.

Alle kan bygge en klassisk havelåge i træ. Når det er sagt, er der selvfølgelig lige et par ting man skal være opmærksom på. Den skal passe nøjagtig til de to udstemte sadelhak i revlerne – se her hvordan du gør. For mig blev de første par stykker ikke ret pæne - men øvelse gør mester. Etiketter: byg selv havelåge dobbelt havelåge gør-det-selv havelåge . Hej, Jeg skal have lavet en have låge til indkørslen så vores hund og barn ikke løber ned på vejen.


Sådan bygger du selv en skurdør, eller havelåge , så det holder i mange år. Vores nye havelåge er bygget over flere omgange, den første var klar allerede .

Så skal vi til det igen, hvis du har fulgt part så har du målt op til din havelåge og fået lavet nogle stave til havelågen, så de passer til dit . Der kan være forskellige grunde til at ønske havelåger til haven. Hvis du har et havehegn, er det ofte nødvendigt at skabe en passage deri. Hegnssnedkeren har altid leveret forskellige typer af havelåger. Havelågen bliver fremstillet på eget værksted som vores mange forskellige . Billedet af den røde havelåge i sneen er fra snevejret onsdag aften.


Den røde låge har jeg forøvrigt selv bygget i sensommeren. Er i fuld gang med den flotte gør-det-selv havelåge , men mangler dog lige en detalje vedr toppen. Er det noget man bare skal lave selv , eller kan man købe dem? Havelåger og porte har en vigtig funktion, men det er også vigtigt,. Biblioteker og opstilling, Hjemme.


Udgivet af Nyt Nordisk Forlag. Henriette var ikke imponeret over udvalget af børne-afskærmning til trappen - så hun lavede det da bare selv ! Byg en havelåge : Sådan gør du det selv for under 5kr. Brugsen eller naboens havelåge.


Han gør sig det hjemme, også selv om egnen i udgangspunktet var ham . Vil du have en havelåge i træ eller i galvaniseret stål eller jern?

Besværliggør flugtveje for indbrudstyve, og gør derved ejendommen sikrere . Gør det selv -projekter til din have : terrasse, havelåge , plankeværk, carport og meget mere. I aftenens Gør det selv viser Carsten også hvordan du laver en havelåge og som altid er der masser andre tips og trick til dig og dit hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg