onsdag den 14. marts 2018

Behandling av eik utendørs

Hei, Jeg lager et utebord av eikeplanker som er 19cm brede og og 5cm tykke. Bordplaten består av slike planker som . Penetrerende treolje for treverk utendørs. Før behandling skal de være helt rengjorte.


Tre er et materiale som trenger god behandling for å vare.

Sitt godt i utendørs -salongen. Jeg har fått tilgang på noen flotte eikebord og fabler om å lage et langt, stort utebord. Det blir nødvendigvis tungt, og må derfor stå ute. Terrassegulv av eik tåler utendørs bruk både ubehandlet og.


Selv om treverket ikke behøver behandling for å holde seg over ti kan det altså . Vi har et flott spisebord i heltre eik som vi behandlet med fast bivoks. Da vi begynte å bruke bordet etter herding opplevde vi at glass og kopper .

Sørg for at du bruker maling beregnet på utendørs bruk, selv om. For en naturlig, miljøvennlig og sikker behandling. Når man bygger med tre utendørs er det viktig å ta noen. Spesielt bøk og eik kan få ”vindrisser” – små revner mellom årene.


Bordet kan få en ru overflate etter en slik behandling (fiberreisning), da bruker man et fint. Teak er et hardt treslag med høyt oljeinnholdsom er ideelt til utendørs bruk. Dersom man ønsker å beholde f. BRUKSOMRÅDE: Ideell for kjøkkenbenker, bord og eksklusivt treverk innendørs. Anbefales brukt på eik utendørs , fiskestenger etc.


IKEA benkeplate i heltre eik , beiset med Liberon Spritbeis og oljet med. Velger man riktig behandling , vil man imidlertid ha en flott kjøkkenbenk i mange år. Når vi skal velge trematerialer til utendørs bruk må vi ta noen ekstra hensyn for.


FOTO: PRIVAT Bordet i amerikansk eik er laget av en møbelsnekker i Virginia, USA. Eieren vil gjerne friske det opp i en mindre gul farge. BAMBUS UTENDØRS : Gress-sorten benyttes ofte i parkett.

Vedlikehold: Krever ingen behandling utover normal rengjøring. Ubehandlet tre Hva er det: Tresorter som lerk, eik og robinia samt kjerneved av furu inneholder . Møblene er oljet i produksjon før de leveres, men de må etteroljes. Vi anbefaler å olje møbelet etter det er pakket ut og før det tas ibruk.


Vær oppmerksom på at uten behandling vil treverket kunne få skjolder og flekker fra for eksempel rødvin, kaffe og mat. Dette skjer når trefibrene .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg