fredag den 16. marts 2018

Mobilholder til bil brodit

Med nem montering i din bil. Read more in the Privacy policy. Holderen er perfekt for alle enheder med passende mål. Det er mulig å feste mobiltelefonen flere steder i bilen , men hvilke muligheter du har varierer mye fra bilmerke til bilmerke.


Nem hurtig montering, skader ikke bilens interiør. Monteres på instrumentbrættet . Hvis du vil fastmontere din mobiltelefon i bilen , kan du finde din mobilholder lige her. Beslag til montering af Mobiltelefon i bil.


Selger to stk brodit mobil holdere til Volkswagen transporter T6. Smart mobilholder til bilen. Huawei Mate PRO holder til Nulhulsbeslag. SPØRG OS: Passer den i min bil ? Unngå å la mobilen ligge løst i bilen.


Sett den i en holder, og du kan bruke den til navigasjon, som radio eller til underholdning for den som . Brodit Active Holder With Cig-Plug. Får ej hålla mobilen i handen när du kör bil. Superstarka monteringslösningar. Denne kobles enten til sigarettenneruttaket i bilen ved hjelp av en USB-adapter, som er ekstrautstyr.


Elgiganten har masser af smart tilbehør til din mobiltelefon: bilholdere til sikker kørsel, stylus penne til berøringsskærme, batterier med . Mobilholder med arm til instrumentbord. Likte løsningen, men 8-90- for en mobilholder blir i stiveste laget. ProClip er bil specifik og let at installere. FIND EN MOBILHOLDER TIL DETTE MONTERINGSBELAG HER.


Installationen er hurtig, ingen. Gem til senere Tilføj til liste Se mere. Altijd passend voor uw auto en telefoon zonder uw dashboard te .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg