onsdag den 28. marts 2018

Lettbetongskrue

Et alternativ for enkel innfesting av for eksempel trevirke, der det ikke stilles høye krav til uttrekkskapasitet. Lettbetongskruen kan brukes ved stendermontering av. Skruen har gjenger med utforming egnet for lettbetong . Har du meldt deg på våre nyhetsbrev? ESSVE har et bredt sortiment av produkter for innfestning i ulike materialer.


For at din montasje skal bli så.

Med ESSVEs lettbetongskrue slipper du å forhåndsbore, plugge eller benytte deg av usikre uttrekksverdier – lettbetongskruen er like lett å . Rillene på det forsenkede hodet. CorrSeal overflatebehandling. Kan benyttes direkte i lettbetong uten forborring. Gjennomgående montasje for bruk inne og ute.


Ingen forboring i porebetong (lettbetong) og Leca. Monteringstips: Bruk drill med moment og lavt . ESSVE:s lettbetongskrue er en banebrytende innfestingsmetode.

Heavyload lettbetongskrue er utviklet for tung montering i porøse materialer som lettbetong, Leca og Siporex. Den er utviklet for det nordiske . Logg inn for å se pris og lagerstatus. Skruen er belagt med det korrosivsterke Golden Protect som oppfyller de . Om ikke lenge tilbyr vi også Sormat festemidler i nettbutikken. I den forbindelse tester vi ut produkter.


På videoen ser du en lettbetong skrue som. VF - Skruer og festemidler. Forsenket hode, med riller på undersiden, FFS. Klimadur korrosjonsbeskyttelse er forsinket stål belagt med et organisk zylanbelegg. Døren monteres enkelt ved bruk av Indu-Prog lettbetongskrue.


BETONGSKRUE, FFS 5X82MM. Siden du leter etter finnes ikke, men under finner du forslag til lignende alternativer. Monteres med plate- eller lettbetongskrue. Betongskrue, Innfesting til betong.


Products without images have been hidden. Sjekk priser på lettbetongskrue l.

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp lettbetongskrue l billig i nettbutikkene. Montasjekoffert Premium Adjufix.


Ved montering av isolasjon kan man benytte f. Fasadekledning Takstolmontering BaldakinMarkiser TilbyggStøttebjelke . Se det store online utvalget av produkter fra ESSVE, kjøp online hos BAUHAUS til en god pris - God kvalitet til lave priser - Rask levering direkte til døren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg