onsdag den 11. april 2018

Hjemmelavet gødning til stueplanter

Når du bruger hjemmelavet , naturlig gødning , hjælper du dine planter med virkelig at. Denne naturlige gødning er god til stueplanter , men også til alle bede i . Det er nemt, billigt og hurtigt at lave en hjemmelavet flydende gødning til havens blomster og køkkenhavens planter. Hvordan får jeg mine stueplanter til at holde længe?


Stueplanter gødes med fortyndet bokashivæske. Bokashivæsken tapper jeg fra Bykompostspanden.

Allerede 3-dage efter du er begyndt at . Gær virker som gødning , men skal højst bruges hver tredje uge. Gær kan blive til hjemmelavet gødning , det skal bare opløses i vand. Potteplanter har brug for gødning , så de får næring nok til at holde sig friske og flotte. Du kan selvfølgelig købe gødning , men du kan faktisk . Desuden kræver de fleste potteplanter gødning til at levere de næringsstoffer de har brug for til at.


Hjemmelavet økologisk flydende gødning. Ville lige høre hvad i andre gøder jeres potteplanter med? Jeg har gennem årene brugt akvarievan det er virkelig effektivt!

Fremstilling af egen blomstergødning? Kan du forestille dig at skulle tømme dit toilet i køkkenhaven? Umiddelbart virker tanken måske lidt absurd ikke mindst for en bybo.


Gødning til haven kan være dyrt, men det er faktisk ret let at lave en god gødning selv. Havearkitekt og designer Dorthe Kvist viser i denne uge, . Hvornår på året begynder man at give dem gødning ? Hvis dine krukkeplanter bliver ranglede og blomstringen går i stå, er det typisk fordi planterne har brugt den næring op, der var i krukken. ECOstyle stueplantegødning er en 1 organisk plantegødning til stueplanter.


Giv gødning til potteplanterne og få flere flotte grønne blade og blomster. Skal det være organisk gødning eller NPK. Ryge præsenterer den billigste løsning. HejEr der nogen der ve hvordan man laver flydende gødning af NPK. Hej Jeg vil gerne lave min egen flydende gødning til driv huset, af NPK gødning , jeg har hørt at det er ca 1dl.


Planter har brug for mange forskellige næringsstoffer for at gro og. Der kan desuden fremstilles hjemmelavet gødningsvand af bl. Når Maren fortynder det plumrede vand med vand fra hanen i forholdet 1:1 har hun imidlertid en rigtig god hjemmelavet gødning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg