mandag den 23. april 2018

Ip20 godkendt

IPEt standard-interiørarmatur har normalt IPklasse 20. Det vil sige, at en person ikke skal kunne få stød ved at stikke en finger ind i et eksisterende hul i . Materiellet skal mindst være IP20. Stikkontakter på armaturer må anvendes, hvis de er beskyttet ved separat strømkreds, eller er beskyttet med HPFI afbryder på . Det kan sagtens lade sig gøre at skabe smuk belysning på badeværelset, men sørg for at vælge lamper, der er godkendt til de formål, de skal .

Etuiet er hårdt og meget robust - det kan køres over uden at gå i stykker. Ikke godkendt til fællesadgangsveje. Standard forlængerledninger, der kan bruges overalt indendørs.


En praktisk løsning, når der bare ikke er stikkontakter nok! IKog IPgodkendt samt godkendt til fælles adgangsveje. Indbygningsspot, Har disse indbygningsspots til gu1 hvi ip2 nye og ubrugte,. De er ipgodkendt med box, og kan monteres direkte i isoleringen.


Entréen, stuen, køkkenet eller på badeværelset.

Sensor rækkevidde: Op til 6m. High-end kvalitet og design. Tilbehør til køkken og garderobe SOKKELBEN Design sokkelben. Compact Sokkelfarve Glas Lampeholder Effekt Sokkel IP- godkendt Kuppel. Lige Lige Lige Skrå Skrå Skrå Skrå IPIPIPIPIPIPIPIP.


Alle lamperne er godkendt til brug i rum med høj fugtighed. Den vil med tiden få den skønneste patina, hvis man ikke pudser den op. Godkendt til fælles adgangsveje. Dette stilrene vægarmatur fås i dæmpbare versioner og med nødbelysning. Info: Specifikationer: Producent: Cassøe.


Før harry selfridge true story . Udskiftning af wc'er, hvis udskiftning foretages med et godkendt wc . IPgodkendt , betyder at lampen må monteres næsten over alt i huset. Justerbar termostat for en konstant temperatur. Længde 5m rulle, med 2m ledning i hver ende.


LED båndet kan klippes for hver 5cm. Hos Cassøe finder du et stort udvalg af væglamper til det moderne hjem.

Lamperne er i ypperligt design, og fra førende leverandører i verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg