mandag den 9. april 2018

Møbelrens sofa

Her er rådene til hvordan du får bukt med de vanskelige flekkene på sofaen og andre tekstilmøbler, og hvordan du lager egne flekkfjerningsmidler. Mange tenker kanskje ikke over det, men en sofa trenger kjærlighet og vedlikehold for å vare lengst mulig. Det kanskje viktigste tipset for et . I tillegg legger det seg mye støv på sofaer og stoler. Møbelrens tjenestene utfører vi hjemme hos .

Funka godt på en gammel sofa. Når jeg vasker sofa så blander jeg ut pittelitt zalo og litt salmiakk i en . Få bestemorlukt ut av gammel sofa ? For et sunt og pent innemiljø. Spesialist på møbelrens for bedrifter, hoteller og private hjem i Bergen. De reneste møbler mulig med lengst.


Flekker på mikrofiber som tilsynelatende ikke vil gå vekk? Da har du nok ikke prøvd alkoholtrikset.

En tilsynelatende ren sofa inneholder mye dyptliggende støv og andre urenheter som i realiteten kan. Profesjonell Service har lang erfaring med møbelrens og impregnering av tekstiler. Vi hjelper deg med anbud på møbelrens.


Rengjøring En lys sofa - treseter i ullstoff - skal renses, har fått vannskjolder da jeg forsøkte å fjerne flekker selv. Mange flytter fra stor enebolig til en lettstelt leilighet og de heldige utvalgte møblene som får lov å være med på flyttelasset, trenger . Fikk besøk hjemme av en meget hyggelig mann som forvandlet sofa gruppen min som ikke var noe pen. Vår tepperens og møbelrens fjerner effektivt flekker og smuss fra alle typer tekstiler.


Tepperens og møbelrens , kan innbefatte rens av matter, stoler, sofaer og . Godt renhold eller rengjøring på. Og så er det jo hyggeligere å sitte i en nyrenset sofa. Fungerer utmerket for rens av møbler og til fjerning av flekker på . ProClean utfører møbelrens for næringsliv og offentlige bygg ved hjelp av avanserte skumrensemaskiner. Velegnet for alle typer møbler. Vanish Oxi Action Powerspray er det beste produktet til å fjerne flekker fra tepper og møbler.


Den er kraftig, med utrolig virkning. Dine tepper og møbeltrekk får store belastninger hver dag, fordi normalt hverdagsbruk tærer på dem- vi tilbyr teppe, matte og møbelrens av høy kvalitet.

Til teppe og møbelrens blandes BioGuard flekkfjerner med vann ( blandingsforhold 1:6). Spray midlet på overflaten eller påfør med svamp og la midlet virke i 2-3 . Slip af med pletter fra mad og vin samt fnuller og støv på sofaen - Prøv oldfruens enkle og effektive fif. Metoden har hun selv i årevis brugt på de .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg