mandag den 23. april 2018

Legetøj pengeskab med kode

Sammenlign priser og læs anmeldelser af pengeskab børn Legetøj. Spil Konsoller Legetøj Skønhed Bolig Elektronik Sport. Sej sparegris, udformet som et pengeskab med personlig kode.


Digitalt pengeskab med kode og lydeffekter købt i br 2sælges 100 . Start tidligt med at spare op og få . Hos BR har vi et stort udvalg af børnepengeskabe og bankbokse - Fri fragt ved køb for over 6kr.

Køb online, byt i alle vores butikker. Er der nogen der ved hvordan man ændre koden på sådan et fætter BR pengeskab ? PENGESKAB MED DIGITAL KODELÅS 24kr. Det er en sparebøsse, der er et elektronisk pengeskab , fåes vist også i. Kommer med instruktion til brug af kode. Anbefales til børn fra år.


Kvalitets pengeskab med kode fra Xtra-Safe. Goki er en forkortelse for .

Nu er det slut med at miste sine. Billigt pengeskab åbnes med et enkelt slag med flad hånd på under sekund. Find Legetøjs pengeskab på GulogGratis. Køb, salg og leje af nyt og brugt.


Pengeskab , Rødt lille pengeskab med kode - som nyt -til børn x 1x cm. TYPER – DER FINDES VERSIONER: NORMAL (V.01) MED KODE TIL BRUG OG TIL NØDSITUATIONER (V.02), MED. Hvert pengeskab kan åbnes vha.


Sikkerhedskort, personlig kode og mange funktioner,. Med sikkerhedskort, personlig kode og mange funktioner som f. Registrerer danske mønter og holder styr på opsparingen. Pengeskab med personlig kode Hold styr på opsparingen med dette smarte pengeskab. Gode tilbud og billige priser på legetøj til rolleleg.


Kodet pengeboks til leg og rolleleg online. Vi er E-mærket - din garanti . Nogle pengeskabe programmeres med en kort kode , imens andre kræver en lang kode og derfor er mere sikre imod indbrud. Legema plast, træ, Musikinstrumenter, . Hej Kærestens dreng på år har glemt koden til sit legetøjspengeskab og er dybt utrøstelig!

Se her hvordan du omlægger koden til din pengeskab ! Du kan også få andre Rollespil produkter fra Xtra-Safe hos Lekmer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg