tirsdag den 10. april 2018

Olietanke

Derfor er der fastsat regler for, hvornår små olietanke skal udskiftes. Undgå katastrofen i form af en lækkende olietank ved at følge reglerne om, hvornår din . Olietankbekendtgørelsen omhandler tanke og rør, som anvendes til mineralolieprodukter (fyringsolie, dieselolie, benzin m.m.). Dette gælder alle størrelser af tanke, inkl. Der er fastsat nedenstående sløjfningsterminer (= levetider) for de forskellige typer af olietanke.


Din olietank har begrænset holdbarhe og en læk kan forurene både jord og grundvand.

De fleste olietanke skal skrottes, når de bliver år gamle, men der er undtagelser. Læs her, hvornår din olietank skal køres til skrot. Hvilke olietanke skal skrottes? Hvordan finder du ud af, om. Har du en nyere olietank, overholder den med al sandsynlighed de krav, der stilles til olietanke jf.


Olietanke , som bruges til opbevaring af olieprodukter, og som kan indeholde mere end liter, er omfattet af olietanksbekendtgørelsen. Hvornår og hvordan skal du sløjfe din gamle tank, anmelde sløjfning og ny tank, vedligeholde din olietank. Du kan også udskrive de attester og afmeldinger som kommunen har .

Ulovlige olietanke kan blive en dyr fornøjelse. Hvis din olietank er for gammel eller på anden måde ulovlig, skal du selv betale for oprydningen . Der findes mange regler for olietanke. Få et overblik her på siden. Du kan her finde oplysninger om villa- olietanke , samt sløjfning og etablering af nye tanke.


Det er dit ansvar, at reglerne om olietanke bliver fulgt. Alle typer og størrelser til nedgravning eller fritstående, plast eller stål. Køb din olietank online og få leveret direkte til døren. Flytning af brugte overjordiske olietanke mellem særskilte ejendomme skal . Som ejer af en olietank er du forpligtet til både at anmelde og afmelde din olietank til os. Du har også selv ansvaret for at holde øje me hvornår din olietank . Hvis du etablerer eller sløjfer olietanke på under 6. Generelt kan man sige, at olietanke som bruges til opbevaring af olieprodukter, og som kan indeholde . Som grundejer er du forpligtet til at sørge for, at oplysningerne om olietanken på din . Vi har flere olietanke i stål, indendørs olietanke Celler udendørs olietanke C3.


Her kan du læse om reglerne for olietanke - om din olietank f. Det gælder både ved etablering, udskiftning og sløjfning.

Kommunen er myndighe når det gælder olietanke. Reglerne om olietanke er fastsatte er . Ved at registre olietanke kan vi fremover bedre sikre jord og grundvand mod olieudslip fra tankene, fordi vi kender data på tankene. Alle olietanke som er i brug i dag, skal være typegodkendte og forsynet med en tankplade. Tankpladen indeholder oplysninger om tankens type og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg