mandag den 16. april 2018

Magnet mobilholder til bilen

Altid i lager, hurtig forsendelse og lav fragt. Køb en universal mobilholder til bil , til landets bedste priser på vores netbutik. Apr Unngå å la mobilen ligge løst i bilen.


Mobilholder med magnet - Sort. Sett den i en holder, og du.

Du kan enten bruke en magnet , eller en topunkts klype. Kompakt og praktisk universalholder med magnetfeste. Det medfølger to tynne metallplater.


Den ene festes på baksiden av . Der medfølger to tynde metalplader, én der fastgøres på bagsiden af . PopSockets holder til bil (sort). Popsockets mobilholder (Daisies).

Goobay universal magnetholder sæt - til enkel, sikker fastgørelse i bilen. Sæt holderne i bilen og undgå at tabletten eller mobilen lander på gulvet. Stort udvalg af elektronik til lave.


Her finder du holdere til mobil og tablets til bilen. Praktisk universal magnet bilholder til montering i bilens. Køb holder eller mount til din mobiltelefon hos Elgiganten.


Sæt mobiltelefonen sikkert fast i bilen eller få mulighed for at holde bedre fast på den med en . Super enkel magnet telefon holder til bilen eller andre steder, hvor du hurtigt skal kunne lægge telefonen fra dig, men stadig ønsker at se den! Man kunne i forbindelse med dette starte ud med at montere en mobilholder i sin. Kan også anvendes som tabletholder.


Køb en mobilholder til bilen og brug nemt din mobil som GPS! Med mobilholdere til bilen. Magnet mobilholder til Luftspjæld i bil. MAGNET TELEFONHOLDER SELVKLÆBENDE.


Universal mobilholder med kraftig magnet som kan bruges overalt i bilen.

Det smarte design og den effektive magnet funktion gør det nemt at at parker din. Mini mobilholder med magnet , som du kan bruge både i bilen og i dit hus. Pladen kan du ligge ind under dit cover. Her på siden finder du vores udvalg af forskelligt tilbehør til bilen , og du kan derfor også finde opladere, headset og.


STUFF MagnIQ fungere ved at du klistre en magnet plade på bagsiden af din . Universal telefonholder med magnet til montering i ventilationen i bilen. Den sitter sikkert og stødig og er perfekt for deg som for . Kjøp Roterbar og magnetisk mobilholder til bilen på nettet hos oss på. Med kraftig magnet (trygg å bruke), en slitesterk metallkropp og ripebestandige matter.


Festes til bilens luftdyser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg