onsdag den 11. april 2018

Hvem har fått tilskudd fra innovasjon norge

Se hvilke bedrifter vi har gitt tilsagn om finansiering i form av lån og tilskudd. Oversikten viser ikke bedrifter som har fått rådgivning eller deltatt på noen av våre . Offentlig støtte i form av tilskudd til enkeltbedrifter kan innebære konkurransevridning, og ingen bedrifter har i utgangspunktet krav på tilskudd. INNOVASJON NORGE -MILLIARDENE. SE HVEM SOM DELER UT PENGENE! Innovasjon Norge får nå kritikk for å fordele styreplassene som politiske kjøttbein.


LO sentralt har fått nær millioner kroner i tilskudd fra Innovasjon. Tilsagn der vi ikke har tilgang til Nace- koder er utelukket(eks. personkunder). Avhengig av hvor langt du har kommet, kan du søke om inntil 100.


Merk at eventuelle tilskudd i fase vil redusere maksrammen for støtte i fase 2. Hvis du allerede har fått avklart hvor realistisk din forretningside er, og har fått. Helene Gliddi, Tvedestran har fått 350. Merveksten i salgsinntekter er på 1prosentpoeng, årlig.


I dag brukes store personalressurser for å finne snikere i mengden, og det knyttes høy grad av tilfeldighet til hvem. Sett under ett, har bedrifter som har fått støtte i form av tilskudd eller lån i . Figuren viser fordeling av tilskudd og lån fordelt på fylker. Hvem skal være på de nye landslagene av norske næringer. AKVAPLAN NIVA AS, Tilskudd til marint innovasjonsprogram, 110 . Søkeren vil ikke nødvendigvis informeres om hvem eller hvor mange som.


I denne artikkelen presenterer vi alle bedrifter og . Virksomheten har fått et tilskudd på 1millioner kroner innen . I stedet for å laste opp bilder av deg selv og tekst om hvem du er på sosiale. Bedriften kan få både lån og garantier, men også tilskudd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg