onsdag den 11. januar 2017

Bedste vandtætte smartphone

Flere og flere telefoner er vandtætte eller i hvert fald vandafvisende, også topmodellerne. Guide til de bedste vandtætte mobiltelefoner. Telefonen er dog ikke vandtæt , hvilket ellers er tilfældet for mange . Den er designet til at holde . Læs beskrivelserne og find telefonen, der bedst muligt opfylder dit behov og mindst.

Designmæssigt er Galaxy Srigtig flot og den er tilmed vandtæt. Køber du en telefon som er vandafvisende eller vandtæt , så skal du holde den væk . Se her, hvilken mobiltelefon der blev bedst i test. Desuden er mobilen ikke vandtæt som konkurrenterne i samme kategori, kun vandafvisende. Favorit som årets bedste kameramobil. Din nye lækre Note er vandtæt med IP68-klassificering.


Til dig der kun skal bruge den nogle få gange , . Forbrugerrådet Tænk tester: Her er den bedste mobiltelefon.

I dette blogindlæg vil vi give dig tips til, hvordan du passer bedst muligt. Det bedste vandtætte kamera til rejsen. Samsung SEdge er vandtæt.


Alle kameraer i testen er vandtætte indtil meter, nogle endda mere, og de klarer alle stød og slag. Udover at være støv- og vandtæt er den . Når Sonys nye flagskibsmodel rammer butikkerne d. Når det handler om at optage imponerende billeder ved udfordrende udendørsaktiviteter, har du brug for det bedste vandtætte kamera til opgaven – det robuste . Suunto Spartan Sport Wrist HR er nemlig vandtæt ned til 1meter. Vis din lidenskab for sport, eventyr, kunst, natur og meget mere. Udskiftelig armbånd og bælteclips. Vi har fundet de bedste fitness armbånd!


I guiden finder du både de bedste digitalkameraer, systemkameraer og gode. Og for det andet er Olympus TG-8vandtæt helt ned til meter, . Kan også være vandtæt , og nogle modeller kan spille i multirums-systemer til. Til dig, der vil have det bedste fra både det traditionelle og det trådløse hi-fi-univers.


Sony G-optik, og så er den vandtæt. Sony Xperia Zer den bedste vandtætte Android-mobil fra Sony.

Det er som regel baseret på en smagssag, om du foretrækker det ene frem for det andet. Sony har kombineret deres bedste vandtætte kamera og spil på et højere . Som i sidste års SEdge er telefonen IP-vandtæt og hele . Vi udvælger kun produkter af høj kvalitet, fra de bedste producenter. Magacin skriver vi konkluderer er den absolut bedste GPS til motorcykler. Desuden ud og købe en vandtæt taske til den med et beslag så den . Coveret beskytter fra alle sider også i mod stød og hvis du . Er du på jagt efter mobilen med det bedste kamera, skal du vælge:. Uanset om der er tale om regn, øl eller toiletvand er det her rigtig ideelt med en vandtæt telefon.


Ikke mindst er det godt at vide, at den er vandtæt og vil modstå et ufrivilligt bad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg