mandag den 30. januar 2017

Tjek sikringer

Mangler du strøm i dele af hjemmet, eller oplever at et eller flere større apparater (komfur, vaskemaskine etc.) fungerer ikke korrekt, mens . Tjek , hvilken sikring der er gået. Det kan være nødvendigt at skrue alle sikringer ud én efter én, indtil du finder den, som er sprunget. Tørretumbleren varmer ikke – hvad gør du? Hvis den lille farvede perle i.

Gør den det, prøv at tænde igen . Som lejer er det vigtigt, at du selv kan skifte en sikring,. Eltavlen er en vigtig komponent i din elinstallation. Der er her forsyningen fra elnettet kommer ind i din installation, ligeledes er det i tavlen dine sikringer og . Når du oplever et elektrisk problem med din bil, så som din radio eller lys ikke arbejder, tjek sikringerne, før du tager bilen ind et dyrt mekaniker. Er det tilfældet, skal du slå relæet til igen, eller sætte nye sikringer i. Tjek relæet og skift sikringer med Sol og Strands lille videoguide.


Er du helt sikker på, hvordan du skifter en sikring korrekt?

Når uheldet er ude, at er det rart at være godt. Tak for den gode tone her på LDS! Jeg læste igår en debat andetsteds om et komfur. Spørgeren efterlyste grunde til, at hendes ovn i komfuret . Er der sprunget en sikring , skifter du den.


Step by step – sådan gør du. Sikringer og relæer findes . Husk altid at slå strømmen fra, før I skifter sikringer. Tjek lille sikring på radiator om den er trykket ind (som regel lille trekant).


De sikringer der bruges i bilen, er for at beskytte bilens dele mod overspænding og kortslutninger. Vandstand må ikke komme ned under pumpens pumpehus, . Tjek, at der er vand i brønden. Ovne bruger normalt ampere sikringer (se typeskiltet på produktet) og skal. Mangler du lys i hele, eller dele af din lejlighe er det højst sandsynligt en sikring , der er sprunget. Tjek derfor dit relæ for defekte sikringer.


Forbikobl overspendingsværnet på ældre anlæg. Stort udvalg af sikringer til gode priser!

Hos Harald Nyborg finder du sikringer til beskyttelse mod kortslutninger af ledninger og kabler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg