fredag den 20. januar 2017

Uld metervare

Køb lækkert uld i høj kvalitet her! Brug for uld som metervare ? Hos MAJ-Design har vi et udvalg af lækker uld i høj kvalitet, som kan købes som metervare. Uld har en god isolerings- og absoberingsevne. Her finder du et bredt sortiment af kvaliteter egnet til boligen, beklædning og mange andre kreative formål.


Stort udvalg af uld stof til bl.

Find stof i både 1 uld eller blandingskvaliteter online her. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Bestil europæiske metervarer eller stof i uld med kashmir. Din online forhandler ANNE SPANG har alt i kashmiruld. Du har valgt metervaren, uld -stretch.


Denne uld -stretch- metervare er en yderst eksklusiv europæisk super 140-kvalitet, der består af uld og lycra. Prisen for metervarer er for det meste angivet pr. Al farvegengivelse er usikker, da det .

Kvalitet: Polyester, Uld. Kogt uld stof som metervarer. Vævet stof er ikke kun smukt, men også solidt. Der forskellige typer både blandingsvarer og varer i 1 uld.


Det lidt finere stof som Thai silke, satin brudetyll, uldvarer, filtet uld , fløjl, velour, twee bomuldsstof, foer, . Lyserød uld med mørkelilla mønster Pris pr. Metervare findes også som børnestof, jersey og strik. Vaskes ved max grader på uldprogram, tåler ikke tørretumbling. Uld , uldjersey og cashmere stoffer med i forskellige farver, udtryk og tyngde.


Sy en jakke eller nederdel i bedste kvalitet. Find Uld og uldmix til dine syprojekter. Udforsk vores store udvalg af metervarer, garn mm. Gratis afhentning i alle vores butikker. Stof metervare i let og lækker uld kvalitet i flot bordeaux.


En trendy klassikker fra en af Europas førende producenter. Uld er et utraditionelt garn til en jersey-kvalitet, men netop uld kan give en meget fin og tynd metervare , som står i kontrast til en uldsweater. Black Dot Copenhagen benytter som udgangspunkt 1 uld i kvaliteten SUPER 1fra anerkendte producenter, men har metervare i alle kategorier hele.

ITA-Textiles forhandler et stort metervareudvalg i Uld - Cashmere - Silke - Viscose - Blonder - Hør - Bomuld. A-TEXTILES - STORT METERVARE UDVALG. Ariston arbejder også meget med forskellige kompositioner og blander fx uld ,. Den mest almindelige metervare til jakkesæt er fremstillet af 1 uld.


MELFI - bæredygtig metervare fra wool4you - sort uldstof ,møbelstof - kan anvendes til mange formål - stofbredde ca.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg