onsdag den 25. januar 2017

Foldedøre aluminium

Her finder du vores beskrivelser af de forskellige foldedøre i aluminium som vi arbejder med - Solarlux glas. Enkeltlags- eller termo ruder. Læs mere om fordelene ved en foldedør fra Outline her.


Få masser af lys og luft ind i rummet og spar plads med en alu skyde- eller foldedør. Vi tilbyder et varieret udvalg og tilpasser skydedørens mål, farve og funktion . Mulighederne er mange og uanset kravet, så kan vi skræddersy de fleste foldedørs .

Udestuer Vinterhaver Havestuer - glas foldedøre , foldevægge, skydedøre - tagterrasse, balkonvinduer – Producent - billeder, tilbyggning, planering, design. Med en udendørs foldedør udvisker du grænsen mellem ude og inde. De fleksible foldedøre af aluminium gør det muligt at åbne hele væggen og invitere haven . Foldedøre i super kvalitet til butikker, caféer, udestuer mv. Vi producerer foldedøre på eget værksted i systemet fra Schüco. Skræddersyet og holdbar foldedør.


Lacuna har udviklet sine modeller fra bunden - som foldedøre og ikke som flere. Der er typer foldedøre ASS FD. HI Som er en videreudvikling af ASS FD.

Ahlnor har flere skyde- og foldedøre og det er muligt at vælge imellem profiler i plast og aluminium. Begge kræver minimal vedligeholdelse. Smalrammede foldedøre giver en fantastisk mulighed for at åbne din facade til det fri og nyde udsigten. SH Facader leverer alu foldedøre og skydedøre i København, Aarhus, Odense og Aalborg - ring på tlf. Udendørs foldedøre åbner for lys og luft, og tager ikke plads.


Minimalt vedligehol smalle alu -profiler og ingen kuldebroer om vinteren. HI er en højisoleret foldedør i aluminium. Dørfløjene glider næsten lysløst på hjul og samles efter dit ønske indvendig eller udvendig til højre eller venstre. Smalle ramme- og panelprofiler (samlingsbredde 1mm).


Forhandling af Schüco alu døre-vinduer-skydedøre- foldedøre -facader-montage. Træ, Træ- Alu og 3-lags Træ- alu. Isætning af en eller flere foldedøre er et godt alternativ til den traditionelle.


Det gælder både, hvis det er til indbygning i facadesystem, . Hos Danish Toplight ApS laver vi foldedøre i aluminium og glas til private boliger, butikker, restauranter og virksomheder. Hos BL Glas og Alufacader er vi eksperter inden for aluminiumsdøre og montering af disse og vi har et stort udvalg! Vores foldedøre kan laves i mange forskellige løsninger og modeller.


Vi har foldedøre i træ, alu og ren glas foldedøre uden rammer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg