mandag den 16. januar 2017

Lydfelle ventilasjon

Alt du trenger for å få et bedre inneklima. Norges største nettbutikk for ventilasjon. Grenkanal og lydfelle har da en dimensjon på Ø1mm, mens ventilen er Ø. Jeg har kjøpt et hus med balansert ventilasjon (system air).


Desverre har husbygger ikke lagt inn noen form for lyddemping i anlegget.

Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor . Bygger noen rom i kjelleren og har lydisolert relativt godt med vegger og tak med . Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Den som monterer ventilasjon. Et kanalnett i et ventilasjonsanlegg lydisoleres innvendig ved at deler av kanalene isoleres samtidig som at lydfeller monteres på utvalgte steder. Våre lyddempere har anslutning for spirostandard.


Lydfelle for sirkulær anslutning.

De er lettmonterte og demper effektivt lyd til kanal. For installasjoner som har . Anvisningen gjelder balanserte ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. For absorpsjonsdempere avhenger dempeegenskapene bl. Lavtbyggende lydfelle i galvanisert stål. Brukes som avslutning av grenkanal i oppholdsrom, der luftmengden krever en ventil med dim Ø125mm.


Disse selger ventilasjon og på deres hemme side finner du div type av lydfeller. Slik går du fram for å ettermontere balansert ventilasjon. Det er nøkkelspørsmålet når balansert ventilasjon skal inn i. For eksempel er lydfeller et tilbakevendende problem, men de kan vi kanskje . Fleksible lydfeller med og uten varmepumpe.


Navn, Beskrivelse, NOBB, Veil. Flexit baderomsvifte Silent Eco hvit. Ubrukt lydfelle selges til under halv pris kr. Dette er lydfellenes rolls royse. Aerodim, ventilasjonsløsning med lydfelle.

Har du plass til denne får du . Et friskt hus trenger god ventilasjon. Trenger du litt drahjelp, kan det gjøres ved å montere veggventiler og vifter, som sørger for luft ut og frisk luft inn. I praksis vil det si at anlegg med relativt lav SFP har lite problemer med ventilasjonsstøy og dermed mindre behov for lydfeller i anlegget.


Bafflene er bygd opp av mineralull og lydfelleplate belagt med glassfiberstrie. Ved hjelp av lydfeller , eller isolerte kanaler ! Den kan absorberes i en myk og porøs vegg av f eks mineralull. Hvilke lydfeller bør dere bruke?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg