onsdag den 11. januar 2017

Store natursten til haven

Find nyt og brugt indenfor Belægningssten, havefliser m. Bortgives pga nedtagning af stensætninger i haven. Havedesignerne har fået øjnene op for de store naturstens skønhed og. Natursten af enhver slags og til alle formål.


Pigsten og marksten er små granitsten som bliver brugt mere og mere som belægningsten eller pyntesten til haven og indkørslen.

OBS: Priserne er for bigbag . Design din egen stil med flotte og sjove indslag i haven. Se det store udvalg af helt forskellige typer natursten til dekoration i havens mange bed og . FLOT vandsten til haven , FLOT RØD natursten forberedt til pumpe. Vi har inddelt det i tre kategorier, Sandsten , Skifer og Travertin. Junckerhaven har en stor erfaring med belægninger og natursten i haven. Vi håndterer projektet fra start til slut.


Brug os - vi ved hvad vi laver!

Dekorationssten til haven er gammelt kendt håndværk. Stenene finder du overalt, men at sætte dem sammen til en enhed kræver stor faglighed - den har vi. Vi har et stort udvalg af natursten til haven , Kampesten ølandsbrud og mange andre sten. Galvaniseret Kæde 8mm til afspæring imellem Eks.


Bruges som kystsikring, som store pyntesten i haven eller som stenvæg rundt om forhøjede plateauer i haven. Til alle jer der er gået forgæves. Lagrene er igen fyldt op med smukke store Borgsten og natur skifer.


Du kan finde alt i granit og natursten til haven online på Bilka. Leveres direkte hjem til dig. Denne stenstørrelse er god til at lægge i indkørsler, da stenene har svært ved at sætte sig i dæk på biler, og samtidig er stenene ikke for store.


Granitskulpturer fra Thy Granit er unikke håndlavede sten , som er meget dekorative både ude og inde. Stenene er hugget ud af store blokke af granit, som er . Fliser af granit, natur skifer, travertin og sandsten til terrassen, og Borgsten og granit til indkørsel. Vi har et helt fantastisk udvalg af alt i sten til huset, til haven og til alle former . Lille klippestykke af Basalt sten m. Klippestykke til haven højde : ca.


Hos Farum Beton får du kun betonfliser og natursten i bedste kvalitet.

Kontakt en af vores dygtige rådgivere i dag, eller kom ned forbi vores store og hyggelige. Haven er en række uderum med lige så mange funktioner – og muligheden for at. På vores store udstilling i Kolding kan du se hele vores udvalg af vandspil, vandsten , fuglebad og andet godt til haven. Store Spaltstykke Størrelse . Du er altid velkommen til at komme forbi . Sten til haven så som søsten, nøddesten, perlesten , ærtesten eller skærver, kan.


Sverige har mange store granit områder som ikke findes her i Danmark. På udkig efter granit til haven ? Hos Jespers Planteskole har vi et stort udvalg af granit og natursten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg