mandag den 30. januar 2017

Navneskilt postkasse selvklæbende

Navneskilte til postkasser i selvklæbende folie. Folien er vind- og vejrbestandig. Vælg mellem mange skrifttyper, størrelser og farver.


Tekst til postkasse , Løse bogstaver, tal og tekst - Lav din egen tekst, til nem påsætning, fra pr. Postkasselabels i eget design og god kvalitet.

Køb postkasse labels online, og spar penge. Design klistermærke til postkasse her. I dag har alle deres postkasse ude ved vejen og det er lovpligtigt at have navn på postkassen.


Allux selvklæbende foliebogstavark i sort, indeholdende 204stk 13mm bogstaver. EN KORREKT ADRESSE KAN BETYDE ALT! Mangler du navneskilt til postkasse eller et decideret skilt til . Her finder du diverse tilbehør til postkasser , det kan være navneskilte til. Store selvklæbende SORTE eller HVIDE Husnummerbrtil postkasser og skilte .

Hvorfor have en kedelig postkasse. Navne fremstillet i selvklæbende folie, til montering på postkassen. Se de forskellige teksttyper . Selvklæbende bogstaver - navn på postkasse med jeres families navn(e) - fåes. Stort udvalg af motiver, klistermærker til postkasser , navneskilte , selvklæbende bogstaver og wallstickers. Vi pakker og sender din ordre hurtigt.


Sådan overfører du navn og nummer på din postkasse. Vi ønsker dig en rigtig god handel på mit navneskilt. Slip kreativiteten løs med navn, tal, figurer eller en sjove klistermærker til . Skiltet er hvidt og graveres med sort skrift. Postopak kan levere navne- og nummer skilte skåret ud i selvklæbende vinyl.


Teksten leveres på en strimmel klar til at klæbe på postkassen. Du får med disse selvklæbende skilte en billig, nem og holdbar løsning til dørskilte, navneskilte og skilte til postkasser. Bemærk, at vi graverer teksten i skiltet, . Klik in læs hvorfor og se det store udvalg af postkasser hos BAUHAUS.


De fås i flere modeller med mulighed for at udskrive selvklæbende labels i flere . Den sidste, lille detalje kan være et nummer og navneskilt til dit hus.

Fås i galvaniseret og sortlakeret stål. Nemt at overføre selvklæbende folietal og bogstaver. SORTE Bogstaver ark til postkasse eller navneskilt. Sammenlign priser og læs anmeldelser af navneskilt havetilbehør. Klik her og find den bedste pris nu!


ME-FA plast navneskilt til Etude (900) postkasser. Køb pakkepostkasse, postkasse til reklamer og breve, stander og navneskilt fra MEFA. Velegnet til postkasser og navneskilte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg