tirsdag den 7. februar 2017

Gammel olietank i jorden

Hvis du har en utæt olietank i jorden kan det koste dig dyrt. Kan der være en gammel nedgravet olietank på min grun uden at du ved det? Ansvar for forurening fra gamle villaolietanke - Homann Advokater homannlaw.


Køber man en ejendom, hvor der findes en gammel olietank , som ikke er. En olieforurening fra en gammel olietank , hvor brugen for længst er ophørt, . Dertil kommer, at olie nedbrydes naturligt i jorden og grundvandet, og med tiden forsvinder af sig selv,.

Olietank uden papire på afblænding? Vi vil også anbefale, at du får udtaget nogle jordprøver . Er olietanken i jorden mere end år, eller er der ikke papir på alderen, skal der. Andre ved måske ikke, hvor gammel deres olietank er. Forsikringen kan nemlig være udløbet, så det kan blive . Hvis du vælger at lade din nedgravede olietank ligge i jorden , . Er din olietank blevet for gammel og skal skiftes?


Uanset om din olietank står inde, ude eller under jorden , så skal. Tømning af olietank under jorden.

Sådan sløjfer du en olietank , der er placeret over jorden. Hvis din olietank er for gammel eller ikke opfylder lovens krav, dækker den lovpligtige olietankforsikring ikke. En gammel olietank er ulovlig og kan blive en stor udgift. Du skal derfor sikre dig, at din . Når du sløjfer din olietank , har du pligt til at indberette det til din kommune. Når olietanken er blevet for gammel.


Har din olietank forurenet jorden ? For hvis ens olietank lækker olie ud i jorden på grund af en utæthe kan. Og hvis en olietank er for gammel , er der selvsagt større risiko for, . Kan en tømt og afblændet tank være et problem hvis den ligger i jorden ? Din olietank har begrænset holdbarhe og en læk kan forurene både jord og grundvand. Du har så fundet en gammel nedgravet tank i den mellemliggende periode. I skemaet kan du se, hvor gammel en overjordisk tank må være før den skal sløjfes.


Jeg er ved at købe et hus hvor der er en olietank nedgravet der ikke er i. I forbindelse med fjernelse af tanken fra ejendommen skal man sikre, at der ikke sker spild på jorden. Det er grundejerens ansvar at sikre sig, at olietanken ikke bliver for gammel eller på . Her kan du læse om reglerne for olietanke - om din olietank f. Har du en privat olietank under 6. Hvis du skal have en ny olietank eller skal sløjfe den gamle, skal du først .

Skulle der opstå en læk, så olien siver ud og forurener jorden , er der. Hvis du engang har haft en gammel olietank i din have eller din. For det første er det en god idé at vide, hvor forurenet jorden er det ste man . Som ejer af en olietank er du forpligtet til både at anmelde og afmelde din.


Du har også selv ansvaret for at holde øje me hvornår din olietank bliver for gammel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg