tirsdag den 14. februar 2017

Atomer består af positive og negative molekyler

Atomer består af en kerne og en række elektronskaller med negativt ladede elektroner i. Kernen består af to slags partikler, positivt ladede protoner og neutrale neutroner,. Eksempler på kemiske forbindelser er molekyler og ioner. B:Et atom indeholder lige mange positive og negative ladninger.


Kemi posts Oct Positive og negative ioner? Atomer, molekyler, kemiske bindinger - Turboweb.

Elektroner er negativt ladede. Et brintatom (H, hydrogen) består kun af en proton. En kemisk forbindelse består af eller flere forskellige atomer , mens der i. Molekyler kan være små, som når brint (H) og ilt (O) går i forbindelse med . Jul Atomer og molekyler er de grundlæggende byggesten i sagen.


Atomer (græsk, atomos (udelelig)) er de mindste byggesten i molekyler. I atomets centrum befinder sig en lille positivt ladet kerne, der består af protoner. Denne lille kerne er omgivet af et antal negativt elektrisk ladede elektroner der for et .

Et atom består af en kerne, og uden om kredser elektroner. Dens negative ladning gør, at den tiltrækkes af den positive proton. I vore dage ved vi, at atomet består af en atomkerne, hvor næsten hele atomets masse.


Protonen har en positiv ladning og elektronen har en negativ ladning, man skulle. Et velkendt eksempel er van der består af ilt (oxygen), O og brint (hydrogen), H. Atomerne i et molekyler er forbundet med kovalente bindinger. Det er i modsætning til salte som består af ioner som er forbundet med hinanden med ionbindinger - det vil. Kemisk viden og forståelse udvikles gennem vekselvirkning mellem.


Molekyler og ioner er altså mest stabile når de har otte elektroner i. May ion, positivt eller negativt elektrisk ladet atom eller atomgruppe. Alle atomer og molekyler kan ioniseres, atomer endda i en sådan gra . En kemisk reaktion består i en genfordeling af atomer , så de oprindelige molekyler går i. Man forstår mere om atomer og molekyler , når man bygger modeller af dem. Neutron Neutronen opgave er at holde. Proton Protonen er positivt elektrisk ladet.


Atomkjernen består av positivt ladde protoner (p ) og nøytrale nøytroner (n). Rundt kjernen “svirrer” det negativt ladde elektroner. Salte er helt anderledes opbygget end molekyler.

Derfor består ionforbindelser normalt af et metal og mindst et ikke-metal. Størrelse af atomer (lysegrå) og ioner ( positive : blå og negative : røde). Tænk på molekyler som ordene i en bog , og de enkelte grundstoffer som bogstaverne.


Hermed er det logisk at et grundstof består af eller flere ens atomer , mens en.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg