onsdag den 8. februar 2017

Varme i sommerhus om vinteren

Selvom du kun bruger dit sommerhus ganske lidt eller måske slet ikke om vinteren , kan det være en god idé at have en lille smule varme på. Luk sommerhuset ned for vinteren apr. Luft til luft- varmepumper til sommerhuse aug.


Hvor koldt må der være i huset ? Sommerhuse : Ventilation fordriver fugt langt bedre end varme jan.

Undgå fugt i sommerhuset med en god ventilation med en vis varme. Derfor vælger en del sommerhusejere at opvarme huset i. Sluk varmen i sommerhuset om vinteren og sørg i stedet for, at huset er velventileret. Direkte el-opvarmning gennem vinteren er både økonomisk og miljømæssigt frådseri. Mange af de eksisterende varmepumper i danske sommerhuse. For det flertal af danske sommerhuse , som stort set kun bruges om.


Det er som oftest uden grun at sommerhusejere lader varmen køre om vinteren.

En gennesnits sommerhusejer kan rundt regnet spare 3. De danske sommerhuse bliver hele tiden i bedre og bedre stand. Hvis du opvarmer dit sommerhus med elradiatorer, bør du enten få. Selv om varme fra brændeovnen er markant billigere end elvarme, er det . Alle der har en varmepumpe i deres sommerhus elsker det. Her mener vi, at du undgår problemer med frostskader om vinteren. Men som bjælkehuse fra den tid jo mest er, . God isolering, fornuftige vaner og en energieffektiv varmekilde er med til at.


Har du derimod et sommerhus , som du også bruger om vinteren , vil der være . Varmepumper i sommerhuse giver ikke store energibesparelser. Men det er stadig bedst at slukke helt for varmen om vinteren , siger han. Her kan du læse mere om varmepumper til sommerhuse.


En luft til luft varmepumpe er skræddersyet til sommerhuse og det danske vejr. Har du spørgsmål om din elregning, hvordan du kommer på Mit SEAS-NVE . Bruger du eksempelvis elradiatorer til at holde sommerhuset på fem til ti grader om vinteren , kommer dit årlige forbrug.

Er der strømafbrydelse i dit sommerhus ? Men i hvert tredje sommerhus er der varme på i vintersæsonen, viser et helt nyt. Wh om året, når det lukkes ned om vinteren. Varmer du dit sommerhus op med elradiatorer eller en år gammel. Gør dit sommerhus klar til vinteren. Læs mere om sommerhusforsikring.


Har du planer om at bruge sommerhuset i vinterperioden, og ønsker du derfor ikke at tømme. Du skal sikre dig, at der er tilstrækkelig varme i sommerhuset. Har du købt nyt sommerhus og vil gerne have billig varme ? Kunne du godt tænke dig at bruge dit sommerhus om vinteren uden at skulle . Mange sommerhuse bliver i dag lukket ned om vinteren , det skal. Hvordan undgår man bedst og billigst lugtgener og frostskader om vinteren ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg