mandag den 20. februar 2017

Vandets vej

Hvordan møder du vand derhjemme? Historien er illustreret med billeder kreeret i samarbejde . Vand er en forunderlig ressource og en forudsætning for alt liv. Vandets vej fra undergrunden til vandhanen.


Projektet rummer store billeder om vandets vej , der kan ses på væggen hos.

VANDETS VEJ er en både spændende og meget lærerig rejse, som alle skolebørn skal opleve i løbet af deres skoletid. Vi har indledt et samarbejde med alle . Mini-dokumentar: Seahawken synker ved landing på vand - Duration: 9:33. Tænk på beskyttelse af vores . Principskitse for det hydrologiske system.


Van uanset om det er på fast, flydende eller dampform, indgår i et til stadighed cirkulerende kredsløb. I Skallebølle får vi alt vores drikkevand fra grundvandet.

Klik her for at se filmen om vandets kredsløb. Klik på billedet, for at se det større. Danmark har noget af verdens bedste drikkevan der fremstilles af grundvand (råvand), der indvindes fra boringer i det meste af landet.


Passage - Tidsskrift for Litteratur Og Kritik, 15(35). Træer er smukke, træer er livsnødvendige og træer er højteknologi. Forskere har for første gang bygget et fungerende . Et indblik i vandets vej til hanerne. Interesserede kiggede indenfor på Sindal Vandværk til åbent hus arrangement.


Dansk Vand - og Spildevandsforsyning har skabt et gratis undervisningsmateriale om vandets kredsløb. DANVA har i samarbejde med vandværker udarbejdet et let tilgængeligt informationsmateriale om vandbehandling og vandets kredsløb. Generelt er det kun i vinterhalvåret, at der dannes grundvand da . Grundvand er det vand vi kan drikke.


Verdo og Randers Spildevand går for første gang sammen og sætter fokus på vandets vej fra undergrunden, og til vi tapper det friskt og rent i . Karsten Arnbjerg Nielsen (DTU Miljø) fortælle om fremtidens smart cities, hvor regnvandet ikke . I Danmark får vi størstedelen af vores drikkevand fra grundvandet.

Men det indeholder jern og mangan og en række andre naturligt forekommende stoffer fra vandets passage gennem jorden. Fra grundvandsboringerne pumpes . Vej til forbrugere som drikkevan tilbage i naturen som spillevand samt de nødvendige processer . Jeg skal skriven en opgave om vandets kredløb, og vandets kredløb igennem kroppen. Jeg har bare det problem, at jeg kan ikke finde noget . Her kan du se information om vandets vej , klima, miljø m. Eleven kan genkende natur og teknologi i sin hverdag.


I dette værksted lærer eleverne om vandets store kredsløb, udfører sjove vandforsøg og får viden om vandforbrug. Eleverne lærer om, hvordan vi bruger vand , .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg