mandag den 27. februar 2017

Reparere slitt skinn

Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker. Typisk slitt skinn på skinnseter i bil. Skinn etter at det er reparert. Vi selger skinnmidler til å reparere og farge skinn , rense og rengjøre skinn.


Også midler til å pleie, beskytte og behandle skinn. Her kan du handle midler til skinn.

Med enkle grep kan du gi nytt liv til skinnmøblene. Det er fullt mulig å gjenskape en sterk og holdbar overflate i riktig farge som vil være slitesterk og varig. Ved valg av riktig produkt vil du kunne gjøre denne . Reparasjon av skinn er lønnsomt. Det gjelder på alle områder.


Vi reparerer skinnmøbler for hoteller, terapeuter samt skinnstoler og skinnklær, motorsykkelseter . Har du normalt slitt skinn med slitt og falmet skinnfarge kan du farge opp skinn igjen med vår Colourlock Leather Fresh skinnfarge , eller skinnlakk , om du vil. Har desverre fått et lite hull i skinnsetet , på den venstre sidestøtten på førerseteryggen. De andre sidestøttene begynner også å bli litt slitt.

Dersom du sliter bort fargen på skinnet, er det kanskje enklere. Colourlock Rep Glue lar deg enkelt og kjapt reparere små skader i ditt skinn. Påfør på baksiden av flengen. Luker SKIKKELIG nytt skinn av alle produktene deres og. Funker meget bra, minuset er at hvis skinnet endel slitt så må man legge på endel . Velg et verksted som kan reparere alle typer skader i skinn , som.


Ved store rifter , gammelt krakelert eller for tynnslitt skinn , lønner det seg . Vi fjerner initialer som er hotstampet eller farger opp igjen slitt skinn. Restaurering av alle typer interiør, vinyl, skinn , plast, tekstil. Som et alternativ til å la salmakeren bytte ut skadet eller slitt interiør, kan du heller velge ColorGlo.


Ved å restaurere og reparere skader og slitasjer ved hjelp av våre miljøvennlige. Lær er et dyrt materiale, og når du trenger reparere revet skinn , finner du kostnaden for å gjøre det, kan være så mye som det ville være å erstatte varen. Er setene slitt , har mistet glansen eller til og med mistet fargen, kan.


Vi kan til og med reparere hull i skinn opp til centimeter, sier han. Vi har spesialisert oss på farging, rens og reparasjon av skinn som enten er falmet eller fargeslitt. Vi gjør om igjen de to siste prossessene som blir gjort på . Slitte skinnseter er noe vi har lang erfaring med å reparere.


Ingen andre i Norge kan reparere så mange forskjellige kosmetiske skader på ett sted.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg