tirsdag den 17. oktober 2017

Hardvoksolje hvit

Osmo hardvoksolje er basert på miljøvennlige og naturlige olje- og plantevokser. Transparent hvit , for innendørs bruk Spesielt egnet for gulv av heltre, parkett, OSB eller kork. Behandlingen forsegler porene i treet, . Hardvoksolje Pigmentert gir en farget overflate som er vannavvisende, . Vi har kun hvit og transparent hardvoksolje i butikken men det er ikke et større problem å bestille det vi har lyst på fra lageret deres.


For deg som kun ønsker en svakt hvitpigmentert overflate.

Det trenger dypt inn i treverket og lager en microporøs overflate. Lagerført: - Abildsø - Storo - Vækerø. Har et hvitoljet gulv på kjøkkenet som skal behandles.


Hva er forskjellen på olje og hardvoksolje ? Fargeløs, Hvit , Lys grå, Mørk grå, Antikk eik og sort. Alle fargene er blandbare med hverandre, om man skulle ønske andre nyanser. I motsetning til et lakket gulv, kan slitasje på hardvoksolje repareres lokalt uten bruk av store maskiner. Trestjerner Sigural Epoksy Gulvmaling Skygrå .

FLS HVIT PAD (CA 40KVM). For de som kun ønsker en svakt hvitpigmentert overflate. Godt egnet på nye gulv der du ønsker at gulvet skal beholde sin . Etterbearbeidning kan gjøres med en enbørstemaskinen og hvit pad. Dette klassiske massive tregulvet leveres behandlet med hardvoksolje som er meget slitesterk. Overflaten er sterkt vannavvisende og . Beis panelhvit ekstra hvit 5L.


Som alternativ bearbeiding benyttes en enbørstemaskin og hvit pad. Om man bruker for mye væske kan det oppstå sprut. Privat kjøkken heltre eik, hvit OSMO. Er basert på miljøvennlige og naturlige olje- og plantevokser. Navn: Modern hvit 20x1Furu Std.


Tradisjonell og velprøvd hardvoksolje som er laget av naturlige råvarer. Fremhever treets struktur markant, gir golvet en jevn og vakker infargning samt en . Himling malt to strøk med LADY Perfection hvit. Osmo vedlikeholdssett hvitpigmentert – for tregulv behandlet med hvit hardvoksolje.


Parkett Boen 3-stav Eik Pearl, hvit oljet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg